ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Πηγή: Intime
 

Κάλεσε τον Μαρινάκη και τον Μελισσανίδη ο αθλητικός εισαγγελέας. Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Επειδή ο Μαρινάκης φωτογράφισε τον Μελισσανίδη σαν ένοχο της μαφιόζικης επίθεσης στον Ζωγράφο της επιτροπής διαιτησίας. Επειδή ο Μελισσανίδης είπε ότι ο ένοχος Μαρινάκης δεν έχει δικαίωμα να παριστάνει τον εισαγγελέα.

Κατ' αρχήν ο κύριος αθλητικός εισαγγελέας δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει στην κόντρα Μελισσανίδη-Μαρινάκη, όσο κι αν οι δυο τους έτσι ή, αλλοιώς δυσφημούν το ποδόσφαιρο. Βεβαίως είναι όργανο θεσμικό, μάλιστα πολιτειακό, όχι της ΕΠΟ, ο κ. Σημιτζόγλου, άλλωστε γι' αυτό θα περιοριστεί σε... συστάσεις.

Κύριοι, δεν βοηθάτε μ' αυτά που λέτε, μ' αυτά που κάνετε, παρακαλώ, ρίξτε τους τόνους. Κάτι τέτοια. Τι άλλο; Τίποτα άλλο. Μόνον αν ο Μαρινάκης μηνύσει τον Μελισσανίδη θα κινήσει διαδικασία ο αθλητικός εισαγγελέας. Όπως αν μηνύσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού το αφεντικό της ΑΕΚ. Όπως μήνυση μπορεί να κάνει και ο Σαρρής.

Αν, λοιπόν, υπάρχει μήνυση τότε το κρατικό όργανο της δικαιοσύνης στον αθλητισμό, ο συγκεκριμένος Σημιτζόγλου, άνθρωπος όχι των άκρων, οπαδός του συμβιβασμού, θα ξεκινήσει ανάκριση. Ο ίδιος ή, θα αναθέσει την ανάκριση σ' άλλον εισαγγελέα. Και από μια τέτοια διαδικασία ποιος να ξέρει τι μπορεί να βρεθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια για την κόντρα Μαρινάκη - Μελισσανίδη