ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΝΤΑΛΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΖΩΓΡΑΦΟΣ!

Πηγή: Intime
 

Τι ήταν αυτό πάλι! Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, αυτή κι αν είναι η παγκόσμια πρωτοτυπία, σήκωσε τα χέρια. Παρακαλώ, απαλλάξτε με των καθηκόντων μου. Μη με χρεώσουν κάποιοι σαν υπεύθυνο του ορισμού των διαιτητών στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Δεν έχει ξαναγίνει στην Ιστορία ξένος αρχιδιαιτητής. Ένα το κρατούμενο, για να κάνουμε ταμείο. Για πρώτη φορά μια εθνική ομοσπονδία έχρισε κουμανταδόρο στη διαιτησία κάποιον αλλοδαπό. Η απόφαση της ΕΠΟ δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε φαινόμενο, δηλαδή όπως έγιναν καθεστώς οι ξένοι ποδοσφαιριστές και προπονητές, τα τελευταία χρόνια και ξένοι επενδυτές, μεγαλομέτοχοι σε ομάδες.

Μετά τον Χιού Ντάλας έκανε το απίθανο και η Ρουμανία, που όρισε αρχιδιαιτητή τον Κύρο Βασσάρα. Ποια Ρουμανία; Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, σημαίνον στέλεχος της UEFA και δεξί χέρι του Πλατινί, επέβαλλε τον κουμπάρο του στην ρουμανική ομοσπονδία.

Στα δικά μας. Να συνεχίσω να παριστάνω τον αρχιδιαιτητή από την Σκωτία, προτείνει ο Ντάλας, αλλά να μην έχω ευθύνη στους ορισμούς. Μπορώ να είμαι χρήσιμος σαν εκπαιδευτικός. Να επιμορφώνω τους διαιτητές.

Δίνω την πληροφορία ότι η Ελλάδα διαθέτει 150 βετεράνους διαιτητές διεθνείς FIFA,όπως τέτοιος είναι και ο Σκωτσέζος. Όλοι αυτοί είναι κατάλληλοι, καταλληλότατοι να αναλύσουν τα 17 άρθρα του Κανονισμού Διαιτησίας. Τόσα είναι όλα, 17, όχι 107, ούτε 327 τα άρθρα του Κανονισμού.

Ο Ντάλας αμείβεται με 25 χιλιάρικα το μήνα. Τόσο κοστίζει. Και έχει δηλώσει παρών στην Ελλάδα στη σούμα 15 μέρες. Ένα πενθήμερο ανά μήνα, τρεις μήνες επί πέντε σύνολο δυο εβδομάδες. Μ’ ένα χιλιάρικο το μήνα το κατηχητικό στα 17 άρθρα το κάνουν μια χαρά τα έμπειρα κοράκια της ντόπιας διαιτησίας.

Γιατί, όμως, ο Ντάλας ζήτησε να απαλλαγεί από το «αγκάθι» του ορισμού; Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια; Ο κεραμιδόγατος. Μπράβο, σωστή απάντηση, το λουκούμι στον κύριο. Ο Μαρινάκης κατηγορεί τον Μελισσανίδη ότι κοπάνησε τον Ζωγράφο, και ο Μελισσανίδης τον Μαρινάκη. Αν είναι ο ένοχος ένας από τους δυο εγώ γιατί να γλυτώσω ακόμα κι αν είμαι κρυμένος στο πατάρι μιας σκωτσέζικης μπυραρίας;

Διαβάστε ακόμα:

Πάρτε τις φανέλλες από τους διεθνείς