ΤΟ “ΣΧΕΔΙΟ” ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΠΑΘΑ

Πηγή: Intime
 

Το παρατραβάνε. Και μ' αυτό που κάνανε τα ξημερώματα, να μπουκάρουν στα γραφεία της εταιρείας του Σπάθα, δείχνουν με τον πιο ωμό τρόπο ότι είναι ικανοί για το παραπέρα.

Το παιχνίδι είναι χοντρό. Και εκτός ελέγχου. Και πώς να ελεγχθεί, δηλαδή να κατευθύνει ο άλλος τις υποψίες του, όταν οι δράστες κτυπάνε με τη σιγουριά του επαγγελματία κακοποιού ότι θα παραμείνουν ασύλληπτοι.

Ο Ηλίας Σπάθας, ο διεθνής διαιτητής σφύριξε τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-Ολυμπιακού και με την απόδοσή του είχε βοηθήσει τον πρωταθλητή. Ήταν, μάλιστα, τόσο ευνοϊκή η διαιτησία του Σπάθα υπέρ των φιλοξενούμενων που κάποιοι ολυμπιακοί δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους. Ότι η ομάδα εξετέθη. Έχει σχέση η τρομοκρατική ενέργεια με το τελευταίο παιχνίδι του Σπάθα;

Μη λησμονούμε ότι το όνομα “Σπάθας” είναι στοχοποιημένο. Άρα, ο ηθικός αυτουργός, με τη νέα εγκληματική ενέργεια σε βάρος του διαιτητή, πιθανότατα να κάνει το όποιο “επικοινωνιακό” παιχνίδι του στην πιάτσα. Έτσι ή, αλλοιώς.

Μπέρδεμα. Αυτή είναι η εκτίμηση. Μπέρδεμα. Δεν βγάζεις άκρη. Γιατί κτυπήθηκε πάλι ο Σπάθας. Ψάχνονται και οι πιο προχωρημένοι. Να επιστρέψει το πρωτάθλημα στην ΕΠΟ. Η κάθε ΠΑΕ να κάνει το δικό της συμβόλαιο, όχι όλες μαζύ πακέτο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Διαβάστε ακόμα:

Για παρατήμτα αιχμές από τον μίστερ Skoda