Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ!

Πηγή: Intime
 

Τελικά, ο Μίτσελ είναι ένας πολύ άνετος κύριος. Όπως το λέω. Άνετος, ο πιο ακριβής χαρακτηρισμός γι' αυτόν. Απαντάει σ' όλες τις ερωτήσεις και με τα σχόλιά του δίνει νόημα ακόμα και στις πιο ανόητες, στις πιο περιττές δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Πέρα απ' αυτό.

Είναι ψύχραιμος τύπος ο Μίτσελ. Δεν δείχνει να ζορίζεται με τις δυσκολίες ενός παιχνιδιού, ενώ αποφεύγει να κρύβει λόγια. Παραμύθι. Αυτή είναι η μαγκιά του. Η άνεσή του, που λέγαμε. Λέει αυτά που θέλει να πει, δεν λέει αυτά που δεν θέλει να πει, όμως δεν δείχνει ότι δουλεύει τους δημοσιογράφους.

Όσο κι αν παρουσιάζει το ενδιαφέρον της μια συνέντευξη τύπου πριν και μετά το παιχνίδι, όλο το έργο είναι στο γήπεδο. Το τι θα γίνει στο παιχνίδι. Όσον αφορά αυτά που είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, στέκομαι σε μια ατάκα του, που είναι όλα τα λεφτά. Συγκεκριμένα.

“Είναι ανώτερη ομάδα η Ατλέτικο, όμως εμείς θα την αντιμετωπίσουμε με τα δικά μας όπλα”. Τεράστια κουβέντα. Δυστυχώς, ναι, λέω δυστυχώς, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια του ποδοσφαίρου και ας μου επιτραπεί να το παίξω ακαδημαϊκός αναλυτής όχι σχολιαστής του συγκεκριμένου αγώνα Ατλέτικο-Ολυμμπιακού.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ότι και στον αδύνατο η φύση του ποδοσφαίρου προσφέρει όπλα, που αν τα κάνει χρήση με τρόπο έξυπνο και αποφασιστικό, αφήνει σέκο τον αντίπαλο. Τον ανώτερο αντίπαλο.

Ποια είναι τα όπλα του συγκεκριμένου Ολυμπιακού; Μέχρι εκατό στον αριθμό! Δεν κάνω πλάκα. Πιθανόν να είναι τόσα πολλά. Από τόσα πολλά να διαλέξει δυο-τρία ή, πέντε-δέκα όπλα που θα κάνει χρήση ο Ολυμπιακός για να κρατήσει μακρυά από τον Ρομπέρτο την Ατλέτικο. Μιλάμε για πράγματα που πιθανόν να μη φανούνε στο παιχνίδι. Κόλπο ο Μίτσελ, αντικόλπο ο Σιμεόνε. Πράγματα για τα οποία δεν θα μιλήσουν, πιθανόν, μετά το ματς οι δύο προπονητές.

Διαβάστε ακόμα:

Πράκτωρ ο Μίτσελ!