ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ;

Πηγή: Intime
 

Μετά το απρόβλεπτο και σχεδόν ντροπιαστικό 4-0 του Ολυμπιακού ο Ισπανός προπονητής του Μίτσελ είπε αστειευόμενος ασφαλώς ότι θα στείλει γράμμα στον άγιο Βασίλη εν όψει της τελευταίας αναμέτρησης του ομίλου με την Μάλμε στο Καραϊσκάκη. Αστειευόμενος, διότι δεν εννοεί ο άνθρωπος πως θα ζητήσει πράγματι από τον παπούλη το καλό αποτέλεσμα με την ομάδα της Σουηδίας.

Είπε και κάτι άλλο ο Μίτσελ, αυτό ολότελα σοβαρά. Ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της συντριβής 4-0. Τι σημαίνει αυτό; Τι μπορεί να σημαίνει; Ότι θα πληρώσει από την τσέπη του τα διαφυγόντα κέρδη του τσάμπιονς ληγκ λόγω του αποκλεισμού του Ολυμπιακού;

Μήπως εννοεί το άλλο ο Μίτσελ. Αναλαμβάνω την ευθύνη και θα δηλώσω την παραίτησή μου στον μεγαλομέτοχο.

Εκτός κι αν ο Μίτσελ είναι παραμύθης. Το είπε μια, το είπε δυο, μετά το 4-0, ότι εγώ και μόνον εγώ φταίω για τη κακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου. Αναλαμβάνω, όμως, την ευθύνη μόνον με το στόμα. Και πάμε παρακάτω, σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Τι θα κάνει ο Μαρινάκης στην περίπτωση που ο Μίτσελ πράγματι αναλάβει την ευθύνη, όπως ξεκαθάρισε; Θα δεχθεί ο εφοπλιστής να πληρώσει τη ζημιά σε εκατομμύρια ευρώ ο προπονητής, άγνωστο. Όπως άγνωστο είναι εάν ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεχθεί την παραίτηση του προπονητή, που ανέλαβε την ευθύνη της εφιαλτικής νύχτας στην Μαδρίτη.

Διαβάστε ακόμα:

Μεταμφιεσμένος ο Ολυμπιακός με Ατλέτικο