ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ!

Πηγή: Intime
 

Τεσσάρα στον Ολυμπιακό ξηγήθηκε η Αθλέτικο, τεσσάρα και ο θρύλος στην Κέρκυρα, που δήλωσε... απούσα στο γήπεδο. Δυστυχώς η ομάδα από το ωραίο νησί πολύ μακρυά από τον εαυτό της δεν υπήρχε στο παιχνίδι, με συνέπεια ο πρωταθλητής να αγωνιστεί χωρίς αντίπαλο. Ούτε καν προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να ηττηθούν με λιγώτερα γκολ, τα τέσσερα είναι λίγα.

Να μιλήσουμε για… άδικο αποτέλεσμα; Ότι το 4-0 έπρεπε να είναι 14-0; Γιατί, όχι έστω κι αν το δεύτερο γκολ ήταν εφεύρεση του διαιτητή. Έδωσε ένα πέναλτυ που κανείς δεν το είδε, και γι’ αυτή την μικροσκοπική του παρατήρηση θα ‘ναι παράλειψη να μη βραβευθεί από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ.

Βρήκε ρυθμό, λοιπόν, ο Ολυμπιακός μετά την συντριβή του στη Μαδρίτη; Ανέκδοτο από κατάψυξη. Καμμία ομάδα με υψηλές απαιτήσεις δεν μπορεί να πιάσει ρυθμό με την βοήθεια του εγχώριο πρωταθλήματος.

Απεναντίας προβλημάτισε ο Ολυμπιακός στο 4-0 εκτός έδρας με την αδιάφορη Κέρκυρα που έδινε την εντύπωση ομάδα βετεράνων. Ένας Ολυμπιακός εξοργιστικά επιπόλαιος. Έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και είναι υπαίτιος του χοντρού τσαμπουκά που έγινε σε καφετερία της Κέρκυρας με πρωταγωνιστή έναν βάζελο. Ακόμα και σ’ αυτόν έσπασαν τα νεύρα του που οι γάβροι τόσο εύκολα έχαναν τα γκολ.

Και τώρα τρέχουνε. Οι γάβροι τρέχουνε να πάρουν το πρωτάθλημα, να καβαλήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε ακόμα:

Το ποδόσφαιρο μια φορά κι έναν καιρό!