ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΠΑΟΚ

 

Οι πρώτοι που κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά αυτή τη σαιζόν στον Ολυμπιακό είναι οι οπαδοί του. Δεν είναι τυχαίο ότι γύρισαν την πλάτη στην ομάδα. Ότι δεν πατάνε στο γήπεδο, με εξαίρεση βέβαια τα παιχνίδια της Ευρώπης και το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και με τον ΠΑΟΚ το Καραϊσκάκη δεν γέμισε.

Στο κρίσιμο βαθμολογικά και για το γαμώτο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του Ολυμπιακού τα έδωσε όλα. Έφτιαξε ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όμως οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή δεν ακολούθησαν. Ίσως σκέπτονται με λάθος αντίληψη επαγγελματική το συμβόλαιό τους, ποια θα είναι η επόμενη ομάδα τους.

Τι ήταν αυτό που πρώτα απ' όλα θα περίμενε κανείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι από τους παίκτες του Ολυμπιακού; Την πίεση στον αντίπαλο. Να μην πάρει ανάσα ο ΠΑΟΚ. Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι φιλοξενούμενοι να περιμένουν ψυχολογικά ότι έρχεται, ότι όπου να ΄ναι θα δεχθούν το πρώτο γκολ.

Ο Ολυμπιακός με μια κουβέντα. Δεν μπήκε στο παιχνίδι! Δεν το θεώρησαν οι παίκτες του ότι είναι δική τους υπόθεση. Η συμπεριφορά τους ήταν σουρεαλιστική μέχρι ύποπτη. Επιθετικά ο πρωταθλητής έδινε την εντύπωση ζωγράφου που τράβαγε κουτουρού πινελιές και ό, τι βγει. Κανένα πλάνο, κανένα σχέδιο, προσχέδιο. Αφηρημένη τέχνη. Περίεργο. Ένας πολύ περίεργος Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αναστασιάδης νίκησε το λείψανο του Ολυμπιακού