ΓΙΑΤΙ ΑΡΠΑΞΕ ΤΕΣΣΑΡΑ Ο ΠΑΟΚ

Πηγή: Intime
 

Η ίδια ομάδα, μόλις μιάμισυ αλλαγές, που κέρδισε τον Ολυμπιακό και απέσπασε επαίνους από τον προπονητή Αναστασιάδη μέχρι τον τελευταίο αναπληρωματικό, αυτός ο περήφανος και πρώτος στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ άρπαξε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα στην Ξάνθη. Γιατί; Επειδή, κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ολυμπιακός, που όταν είναι στα υψηλά δεν ζαλίζεται. Και επειδή όταν ο Ολυμπιακός είναι στα καλά του κάνει αυτό που δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ, ποδόσφαιρο κυριαρχίας και ανάπτυξης στο παιχνίδι του.

Με ποιους παίχτες, με ποια ομάδα ο πρωτοπόρος, λόγω της αγωνιστικής κρίσης του Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ να επιβληθεί στην Ξάνθη, που είχε πανεύκολη δουλειά στην άμυνα και κυνηγούσε το γκόλ με αντεπιθέσεις.

Για λύπηση η άμυνα του ΠΑΟΚ, που έχασε τελικά 4-2. Όταν ορμούσαν μπροστά με συνεργασίες αντεπιθέσεων οι κυνηγοί της Σκόντα οι πλάγιοι μπάκ των φιλοξενουμένων βρισκόντουσαν στην περιοχή των γηπεδούχων. Αργός ο Βίτωρ, ο δε Τζόλης σε σύγκριση με τα άλλα τραίνα είναι σκέτη πόστα. Έτσι μπήκαν τα τέσσερα γκόλ. Σ ένα χώρο 55 μέτρων τι να πρωτοκάνουν Γλύκος και τα δύο σεντερμπάκ απέναντι στους Καπετάνο, Σολτάνι, Ρουσέρο.

Διαβάστε ακόμα:

Στο κόλπο και δυο δικαστές