ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ

Πηγή: Intime
 

Είσαι μαλάκας, αποδυτηριάκια. Ξέρει πολύ καλά τι λέει ο πρόεδρος όταν ξεκαθαρίζει ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Γάβροι είμαστε, και δεν θα το αντέξουμε να μας πάρει το πρωτάθλημα ο κωλοπαναθηναϊκός. Αυτός είναι ο αντίπαλος μας, όχι ο ΠΑΟΚ. Μικρός ο πόνος αν το χάσουμε από τη βόρεια Ελλάδα. Μη μας το αρπάξει ο βάζελος, αυτό θα ‘ναι το μέγα μαράζι.

Είσαι μαλάκας, αποδυτηριάκια, όταν λες ότι δεν πρέπει να είναι στόχος το πρωτάθλημα. Ότι το πρωτάθλημα είναι απλά ένα πέρασμα, ένα μέσο για τον Ολυμπιακό που θα πρέπει να στοχεύει να αυξήσει τα κυβικά του στην Ευρώπη.

Και το πακέτο, ρε; Χωρίς το πρωτάθλημα ο Μαρινάκης θα χάσει μια εικοσπενταρού. Για μπες στη θέση του. Να του πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ή, ο Παναθηναϊκός και το ταμείο να έχει ζημιά 25εκ. ευρώ. Έχεις τρελλαθεί, αποδυτηριάκια. Δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα.
Επιμένει ο αποδυτηριάκιας. Στόχος η Ευρώπη. Επιτέλους! Δεν είμαι πια Ελλάδα, είμαι κομμάτι της Ευρώπης, ρε μαλάκες. Οφείλω να σκέπτονται ευρωπαϊκά, όχι μόνον πολιτικά, οικονομικά, ποδοσφαιρικά. Σ’ όλα.

Όταν λέω στόχος η Ευρώπη, δεν εννοώ ας το χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Δεν τρέχει τίποτα. Πως θα στοχεύσει στην Ευρώπη αν προηγουμένως δεν σηκώνει την κούπα στην Ελλάδα; Δεν είναι ο στόχος αυτός, όμως. Μέχρι το πρωτάθλημα και απ’ εκεί ό,τι μαζέψουμε στην Ευρώπη. Όχι! Λέω ότι όλος ο προγραμματισμός να είναι ευρωπαϊκός, όχι ελληνικός.

Διαβάστε ακόμα:

Εκτός στόχου Ολυμπιακού ο Μαρινάκης