ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΦΩΣ

Πηγή: Intime
 

Έγινε Έλληνας ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Απέκτησε, δηλαδή, την ελληνική υπηκοότητα, που του δίνει το δικαίωμα να γραφτεί σαν Έλληνας πολίτης σε κάποιο Δήμο της χώρας. Αυτό είναι ευχάριστο. Κάποιος να θέλει να ελληνοποιηθεί σε εποχή που οι γηγενείς Έλληνες καίγονται από την αγωνία να γλυτώσουν από την πατρίδα τους. Να φύγουν από την Ελλάδα.

Από το 1980, πρώτα στον Άρη, ήρθε στην Ελλάδα ο Σέρβος προπονητής του μπάσκετ, που ακόμα, στα 72 του χρόνια, παραμένει ενεργός, σε πλήρη δράση, σήμερα εργάζεται στην τουρκική Εφές. Στην Ελλάδα δούλεψε συνολικά 13 χρόνια και βάλε, μετά τον Άρη πήγε στον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Να πούμε και τη μαλακία της ιστορίας. Οτιδήποτε ελληνικό δεν έχει νόημα αν δεν συνοδεύεται και από μια μαλακία. Έδωσε “εξετάσεις” ελληνοπρέπειας ο Ίβκοβιτς και η γυναίκα του για να τους χορηγηθεί η ιθαγένεια. Έτσι πρέπει να γίνεται. Σ' όλες τις σοβαρές χώρες η ίδια διαδικασία εφαρμόζεται.

Θέλω να γνωρίζω ότι αγαπάς τον τόπο μου, ξένε, πριν σε κάνω πατριώτη. Θέλω να γνωρίζω τι είναι εκείνο που σε συνδέει με την αγαπημένη μου Ελλάδα. Όχι να σε κάνω ίσο και όμοιο με μένα, αν είσαι εγκληματίας, αν κάνεις εμπόριο λευκής και μαύρης σάρκας, μαύρων και λευκών ναρκωτικών ουσιών.

Ποια είναι η μαλακία που λέγαμε; Στις εξετάσεις που υποβλήθηκαν ο Ίβκοβιτς και η κυρά του τους ρώτησαν πόσα κόμματα παίζουν μπάλλα στη Βουλή. Και τι έγινε το 1974.

Αίσχος, λέει ο αποδυτηριάκιας. Κανένας πούστης δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει την ελληνικότητά μου επειδή δεν ξέρω πόσα κόμματα έχουν βουλευτές στη Βουλή. Μου είναι αδιάφορο. Και το θεωρώ εντελώς ασήμαντο αν αυτό ή, το άλλο κόμμα είναι μέσα ή, έξω από τη Βουλή. Στα παπάρια μου.

Άμ, το άλλο! Να ρωτάνε αυτόν που θέλει να γίνει Έλληνας τι συνέβη το 1974. Μην πουν ότι η σωστή απάντηση είναι πως αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία, γιατί θα ξεράσω. Εγώ αν ήμουν αλλοδαπός θα απαντούσα ως εξής: Το 1974 Έλληνες επίορκοι αξιωματικοί που άξιζαν να εκτελεστούν διότι έκαναν στρατιωτική δικτατορία αποσύρθηκαν από την κυβερνητική εξουσία και ανέλαβαν νέας κοπής καθάρματα πολιτικοί που δούλεψαν τον κόσμο και ξεπάτωσαν οικονομικά τη χώρα.

Σ' αυτήν την πουτάνα Ελλάδα, που όμως έχει άλλες χάρες, θέλω να γίνω πολίτης της. Επειδή θέλω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να έχουν το προνόμιο να ομιλούν την άγια γλώσσα των γλωσσών, την ελληνική. Και να νοιώθουν υπερηφάνεια ότι εδώ, σ' αυτά τα χώματα, το δίποδο που λέγεται άνθρωπος ανεκάλυψε το Φως.

Ρε, τους μαλάκες τι ρωτάνε. Πόσα κόμματα είναι εκλεγμένα στο κοινοβούλιο. Παντρεμένοι μια ζωή με τη μαλακία.

Διαβάστε ακόμα:

Τι λένε οι γάβροι για τον Μπεργκ