ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Δεν το συζητάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερους παίκτες από τον Λεβαδειακό. Και ότι ο ΠΑΟΚ έχει πιο δεμένη ομάδα από τον αντίπαλό του, που είχε “κόψιμο”. Όχι απλά την ανάγκη του. Όταν έχεις την ανάγκη σου, πας στην τουαλέτα να κάνεις τη δουλειά. Ο Λεβαδειακός δεν έχει απλά την ανάγκη από βαθμούς, “κόψιμο” έχει, που αν δεν πάει να αδειάσει θα του φύγουν μόνα τους.

Ε, ο καλύτερος, ο ανώτερος ΠΑΟΚ άπλωσε στο γήπεδο για μια άλλη φορά την προβληματικότητά του κι ένα ματς που το κέρδιζε 2-0 και όφειλε να το πάει 3-0 και 4-0, το ζόρισε.

Αυτός πρέπει να είναι ο προβληματισμός του Άγγελου Αναστασιάδη. Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι προβληματικός! Κι όχι να τα βάζει με τη διαιτησία. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Δηλαδή; Η διαιτησία θα πάει με τον δυνατό. Μια ζωή. Και είναι εύκολο για τα κοράκια να βοηθήσουν τον δυνατό. Τον Ολυμπιακό. Αν αβαντάρουν τον λιγώτερο δυνατό, π.χ. τον προβληματικό ΠΑΟΚ, τότε θα εκτεθούν.

Η προβληματικότητα του ΠΑΟΚ είναι που υπονόμευσε το αβαντάζ των 7 βαθμών, με συνέπεια να τον πλησιάσει εκτός από τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός. Κι αν έκανε τη γκέλα με Λεβαδειακό θα άκουγε και την ανάσα του Αστέρα Τρίπολης.

Μια συμπαγή άμυνα είχε ο ΠΑΟΚ με τέσσερις πίσω και τέσσερις στα χαφ. Απέναντι σε τέτοια διάταξη και σωστή λειτουργία των φιλοξενούμενων δεν είχε περιθώρια ο Λεβαδειακός. Γίνεται και το 0-2, και ο ΠΑΟΚ την κάνει γυριστή! Πίσω! Και ο Κλάους μετατρέπεται σε σέντερ-μπακ, για να προσπαθεί να καθαρίσει φάσεις του Λεβαδειακού, ένας παίκτης ανύπαρκτος σαν κεφαλοσφαιριστής.

Το αλαλούμ ο ΠΑΟΚ μετά το 0-2. Αντί να κρατήσει τη μπάλλα και να παραμείνει αφεντικό στο ματς, άνοιξε την κερκόπορτά του στους γηπεδούχους. Και ο ΠΑΟΚ έφυγε ευχαριστημένος που δεν ισοφαρίστηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Πότε θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης