ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ, ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!

πηγή: Intime
 

Θαύμα έγινε στη Λιβαδειά. Κέρδισε ο ΠΑΟΚ! Θαύμα! Το «ομολόγησε» με τις δηλώσεις του ο προπονητής του πρωτοπόρου στη βαθμολογία Άγγελος Αναστασιάδης. Ότι είναι εκπληκτικό, απίστευτο, εντελώς ασυνήθιστο κοτζάμ ΠΑΟΚ να πάρει τους τρεις πόντους από τον Λεβαδειακό που αποκλειστικό στόχος του είναι να γλυτώσει τον υποβιβασμό.

Ευτυχώς που έχουμε με το μέρος μας την Παναγία, είπε ο Αναστασιάδης μετά το θαύμα. Μετά τη μεγάλη έκπληξη, να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΟΚ που κατά τον προπονητή του δεν είχε καμμία τύχη από το καλοκαίρι, λόγω του φτωχού ρόστερ του. Με τη βοήθεια, όμως, της Παναγίας η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή.

«Με την Παναγία θα προχωρήσουμε» είπε ο Αναστασιάδης μετά το θαύμα. Μετά το 1-2 που συνεντάραξε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Που άφησε άφωνη την Ελλάδα διότι κανένας δεν περίμενε την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ. Ποιο κράτος, κυβέρνηση και δικαιοσύνη, που είναι για κλωτσές. Το παρασκήνιο και τον διαιτητή του Διαβόλου με το όνομα «Παπάς», τους νίκησε η Παναγιά.

Λες; Να χάσει το πρωτάθλημα η Παναγιά. Και ποιος να το πάρει; Ο ορθόδοξος συναξαριστής, ο άγιος Ευάγγελος, που μαρτύρησε δια ξίφους. Θα ‘χει πλάκα. Να χάσει το πρωτάθλημα η Παναγία, η Θεομήτωρ, και να το πάρει ο άγιος Ευάγγελος, το όνομα του οποίου έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Σιγά μην φταίει ο Τζαβέλλας...