ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Προσφορές στον αντίπαλο, τον κάθε αντίπαλο, κάνει ο Ολυμπιακός, ακόμα και στο Καραϊσκάκη, μ’ αυτή την άμυνα που έχει. Κι ο κόσμος τα ‘χει με τον Μίτσελ. Δεν είναι μόνο η τετράδα της αμυντικής γραμμής, πάσχει αμυντικά η λειτουργία όλης της ομάδας. Γι’ αυτό κέρδισε 2-1 δύσκολα το Πλατανιά. Γι’ αυτό ο Πλατανιάς έκανε ευκαιρίες για γκολ. Και είπαμε. Ο κόσμος μανουριάζει με τον Μίτσελ.

Υπάρχει ιεραρχία στην διαμαρτυρία. Ο λαός πρώτα ακουμπάει τον προπονητή. Μετά τους παίκτες. Και στο τέλος τον πρόεδρο. Έχει ευθύνη ο Μίτσελ που η ομάδα έχει αδειάσει από παίκτες; Αν δεν έχει!!! Ο πρώτος υπεύθυνος είναι αυτός, ο Ισπανός. Γιατί; Του Μίτσελ επιλογές είναι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Μίτσελ συμφώνησε με τον πρόεδρο να πουλήσουνε παίκτες, να γεμίσουνε το ταμείο της ΠΑΕ. Πολύ καλά έκανε ο προπονητής. Και εγώ να είμουνα στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Σιγά που θα φοβόμουνα μήπως χάσω το πρωτάθλημα. Και θα ήμουν όρθιος μαλάκας αν απαιτούσα από τον Μαρινάκη να δώσει ένα πακέτο 30 εκ. για να περάσει τον όμιλο του τσάμπιον ληγκ ο Ολυμπιακός.

Μην κρύβεται ο Μίτσελ, όμως. Και μην το ρίξει στις δικαιολογίες. Απεναντίας, ο προπονητής του Ολυμπιακού οφείλει να ενημερώσει τον κόσμο τι έχει συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο. Αυτό αρκεί.

Διαβάστε ακόμα:

Παραμύθι ότι δεν φεύγει ο Μαζουάκου από τον Ολυμπιακό