ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!

 

Εμένα με λένε Ρονάλντο της Ντολόρες και του μάστρο-Θύμιου και η μαμή που με έβγαλε από την κοιλιά της μάνας μου το ‘πε στους γονείς μου από την πρώτη στιγμή.

Τι είπε; Δεν ήθελε να πει τίποτα, μόνο έφτυσε τον κόρφο της και έκανε το σταυρό της...

«Τι είδες;» επέμεναν στην μαμή να τους πει και αυτή, αφού σταυροκοπήθηκε άλλες 17 φορές, σα να έβγαινε από το στόμα της κάτι αμαρτωλό, τους απάντησε: «Αυτό το μωρό είναι ευλογημένο και από τον Θεό και από τον Σατανά...».

Ο τσαμπουκάς. Ο νταής. Το αρχικωλόπαιδο. Αυτό ήταν από πιτσιρικάς, από μικρό αγόρι ο Πορτογάλος Ρονάλντο. Καμμία σχέση. Ο καλύτερος λαός της γης είναι οι Πορτογάλοι, που κακώς τους θεωρούν μεσογειακούς. Άνθρωποι ειρηνικοί, ήσυχοι, χαμηλών τόνων, μακρυά από τον μεγαλοϊδεατισμό άλλων λαών που, όπως οι Πορτογάλοι, υπήρξανε αποικιοκράτες, ιμπεριαλιστές, αυτοκρατορία.

Όχι πως δεν το άξιζε, αλλά χθες ο Ρονάλντο κέρδισε την «Χρυσή Μπάλλα» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την αλητεία του, τη θρασύτητά του, την αυθάδειά του. Να το πω αλλοιώς με την δεύτερη, επίσης, συνεχόμενη κόντρα του με τον αρχιμαφιόζο της FIFA Γιόζεφ Μπλάτερ που είχε προκρίνει τον Μάνουελ Νόγιερ για το βραβείο. Ξεχνάμε την ψηφοφορία. Στημένο ματς ήταν.

Μιλάμε για έναν παίκτη που παίζει κατά βάση για πάρτη του. Σου θυμίζω δυο περιστατικά μέσα στο 2014. Στο Μουντιάλ η Πορτογαλία χάνει 3 ή 4-0 από τη Γερμανία και ο διαιτητής αρνείται πέναλτυ. Ο Ρονάλντο έξαλλος κι ενώ κατά τα άλλα δεν υπάρχει στο γήπεδο γιατί του στερεί την ευκαιρία να σκοράρει σε έκτη συνεχόμενη τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Κανείς δεν ξεχνά τον πανηγυρισμό του στο πέναλτυ του τελικού του Champions League. Ειδικά οι gay που τον έχουν ανακηρύξει πιο σέξυ ποδοσφαιριστή. Άλλο αυτό. Άσχετο.

Στην Αγγλία θεωρούνταν «ιδεώδης φιγούρα gay» από το σώμα του, το αστραφτερό χαμόγελο και το σκουλαρίκι. Τον έχουν ανακηρύξει πιο σέξυ μέσω του περιοδικού «Gay Times”, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι δικός τους.

Ο γιος της Ντολόρες, της πιο περήφανης μάνας της Πορτογαλίας για τον κανακάρη της, είναι ένας μανιακός του σεξ. Θα έλεγες ότι είναι σαβουρογάμης, γιατί δεν πάει μόνιο με την Ιρίνα και κάποιες πρωτοσέλιδες πουτανίτσες, αλλά και με όποιαν τρακάρει τυχαία. Κυκλοφορεί με τα προφυλακτικά στην τσέπη.

Διαβάστε ακόμα:

Λαδιάρηδες Ελληνες από την εποχή του Σπύρου Λούη