ΜΕ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ Ο ΠΑΟΚ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΓΛΥΣΤΡΗΣΕΙ

 

Είδες τι κάνει το ψηλό τακούνι. Λίγο να μην προσέξει μια γυναίκα, επιτόπου θα χάσει την ισορροπία της. Μακάρι, θα πεις, να ήμουν δίπλα της για να τη συγκρατήσω. Όπως την πάτησε η γκόμενα πρωθυπουργός της Δανίας στο Παρίσι, όπου βρέθηκε για τη γνωστή διαδήλωση. Τι θα μας κάνει το βράδυ ο ΠΑΟΚ με την Καλλονή;

Πώς το ξέρεις ότι η Δανέζα πρωθυπουργός δεν γλύστρησε επίτηδες; Όλα μέσα είναι. Ένα “αθώο” στραβοπάτημα και της εξασφάλισε τζάμπα και χωρίς κόπο παγκόσμια δημοσιότητα. Έτσι παίζεται η δουλειά. Ψοφάνε τα μήντια για τέτοια απρόοπτα επωνύμων. Θα γλυστρήσει πάλι ο ΠΑΟΚ;

Δεν βλέπω κάτι άλλο πιπεράτο στη σημερινή αγωνιστική του πρωταθλήματος. Φοβερό, ε; Να γίνεται πρωτάθλημα που αφήνει τον κόσμο, τον ποδοσφαιρικό κόσμο, παγερά αδιάφορο. Παίζει ρόλο και ότι χάσαμε από το πρόγραμμα το μεγάλο ντέρμπυ του Ολυμπιακού με τη Νίκη Βόλου.

Το ενδιαφέρον, λοιπόν, το τραβάει ο γυμνός, όχι ο τακουνάτος ΠΑΟΚ. Επειδή το πρόβλημά του είναι η γύμνια του ρόστερ του, όχι ότι κυκλοφορεί με ξυλοπόδαρα. Έχασε την πρωτιά ο ΠΑΟΚ, μήπως με μια νέα αποτυχία απομακρυνθεί κι άλλο από τον πρωτοπόρο πάλι Ολυμπιακό. Κάτι άλλο δεν παίζει σήμερα στο πρωτάθλημα.

Με την ευκαιρία. Όπως είναι σήμερα η βαθμολογία, δεν θα είναι μετά από 4-5 αγωνιστικές. Στοίχημα. Θα αλλάξει η σειρά Ολυμπιακός 39, ΠΑΟΚ 37, Παναθηναϊκός 33, Αστέρας 31, Παναιτωλικός 28. Εδώ είμαστε, εδώ είσαστε.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλο είναι το πρωτάθλημα του Αστέρα Τρίπολης