ΣΝΟΜΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!

πηγή: Intime
 

Ήταν επόμενο η Παναγιά να θυμώσει. Να καταδείξει τη δυσαρέσκειά της, απέναντι στον αγαπημένο της Άγγελο Αναστασιάδη. Που με το παραμικρό την “χρησιμοποιεί”. Σε κάθε ευκαιρία την επικαλείται. Απαράδεκτο είναι αυτό που συστηματικά διαπράττει ο Εσφιγμενίτης.

Παναγία είναι. Για όλον τον κόσμο, όχι για κάποιους, όχι για κάποιον συγκεκριμένα. Είναι ύβρις, όχι πίστη, να λες Εμένα βοήθησε η Παναγία, όχι τον αντίπαλο στο γήπεδο. Εμένα φώτισε η Παναγιά για να κερδίσω τον αντίπαλο.

Τι έγινε στο ματς με την Καλλονή; Κάποια στιγμή ο Αναστασιάδης λέει “Πάμε να φύγουμε!”. Τα 'χασε η Παναγιά! Προπονητής του ΠΑΟΚ και παίκτες έχουν ξεκινήσει τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Εκείνη την κρίσιμη στιγμή, την καταστροφή για τον ΠΑΟΚ, η Παναγιά σνομπάρει τον Αναστασιάδη και “μιλάει” στον Απόστολο Τερζή! Αυτός, ο προπονητής των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, εμπόδισε την αποχώρηση.

Αυτό έγινε. Μέσω Τερζή κι όχι Αναστασιάδη γλύτωσε ο ΠΑΟΚ και τον μηδενισμό και την αφαίρεση βαθμών. Άσε το παραμύθι που είπε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ότι η Παναγιά με συγκράτησε να μη φύγουμε από το γήπεδο στη διάρκεια του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία “ξύπνησε” τον Τερζή.

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο μεγάλη ντροπή του ΠΑΟΚ