ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

πηγή: Intime
 

Το μεγάλο στοίχημα του πρωταθλήματος είναι ο ΠΑΟΚ. Καλώς, κακώς, δυστυχώς, ευτυχώς, αυτό είναι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σε ιντριγκάρει. Μόνον αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει τελικά να καρπαζώσει τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός, και μιλάω για τον κόσμο του τριφυλλιού, έχει πάρει πρέφα τη ζυγαριά και δεν βγάζει τις καύλες των παοκτσήδων για το κατσαρόλι.

Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να χάσει το πρωτάθλημα; “Δύσκολο”, η πρώτη απάντηση. “Γιατί, όχι”, είναι μια άλλη απάντηση. Ασφαλώς ο Ολυμπιακός είναι ομάδα ράτσας πρωταθλητισμού, όχι ο ΠΑΟΚ. Ποιος το λέει αυτό; Η Ιστορία. Μετρημένα πράγματα και η διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους δεν παίζει στις λεπτομέρειες.

Ο Μαρινάκης το 'χει πάρει προσωπικά το έργο. Ιδιαίτερα μετά την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Μίτσελ. Με τίποτα ο εφοπλιστής δεν θέλει να το χάσει. Αλλοίμονο. Είναι ο χαρακτήρας του. Η αλαζονεία του. Όταν, μάλιστα, θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι στα κυβικά του Ολυμπιακού. Πώς, λοιπόν, να αποδεχθεί ότι ο Ιβάν και ο Άγγελος θα του κόψουν το σερί, το 5x5!

Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού απώλεια του πρωταθλήματος δεν θα σημαίνει απλά μια αποτυχία. Θα είναι κάτι άλλο βαρύτερο. Μια ντροπή. Θα είναι, έτσι το βλέπει ο ίδιος, σα να τρέχει κάποιος μόνος του και δεν τερματίσει διότι ήταν απρόσεκτος, κάπου κουτσάθηκε στο δρόμο.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν περπατάει το τρίο Αλαφούζου - Ιβάν - Τίγρη