ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙ ΕΠΝΙΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Λένε για τον Γιάχο που σφύριζε ό, τι ήθελε στο Παναθηναϊκός-Καλλονή 1-0. Γιατί μόνον αυτός είναι που προκαλεί; “Παναγιά, βοήθα!” άμα λάχει είναι το 70% από τα κοράκια του πίνακα. Και αισθάνονται καλυμένοι, άσε να λένε οι προϊστάμενοι τους ότι θέλουν το φίφτυ-φίφτυ. Όπως το λέω. Είναι αδίστακτοι και ποιος να τους ζητήσει εξηγήσεις;

Κατ' αρχάς συγκεκριμένα ο εν λόγω Γιάχος δεν θα έπρεπε να παίζει. Θα μπορούσε να ασχοληθεί με την πολιτική, να ήταν υποψήφιος βουλευτής, όπως κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του βετεράνοι σφυρικτράκηδες. Δεν ξεχνιούνται τα όργιά του στο προπερασμένο τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Εγκλημάτισε ο κύριος, σε τόσο κρίσιμο ματς που δίνει έναν τίτλο; Τον τελειώνεις επιτόπου.

Ας έκανε “ανθρώπινα” λάθη. Ας είναι διαιτηταράς. Δεν τον κρατάς. Όταν, όμως, ο κάθε Γιάχος με σημαδεμένη διαιτησία σε τελικό κυπέλλου συνεχίζει, τότε δεν υπάρχει τίποτα. Δεν μπορείς να ελπίζεις σε τίποτα.

Ρε, και να μην σε αδικάει ο ρέφερυ, όταν θέλει σε διαλάει ψυχολογικά. Με τον τρόπο του σου περνάει το “μήνυμα” ότι σήμερα δεν κερδίζεις. Όταν, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είχε πνιγεί στο άγχος, τελικά έκανε το 1-0 στο 78.

Διαβάστε ακόμα:

Οι διαιτητές είναι οι πιο πονηροί στην πιάτσα