ΗΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

πηγή: Intime
 

Ξέρεις τι είναι να χάσεις τη δουλειά σου σαν εργαζόμενος; Να βρεθείς στο δρόμο. Παραφρονείς αν η απόσυσή σου ή, η χρεοκοπία του εργοδότη σου σημαίνει για σένα καταστροφή. Ο ΟΦΗ είναι στο χείλος του γκρεμού. Γκραν έκπληξη που ακόμα δεν γκρεμοτσακίστηκε.

Αγνοώντας τη συναισθηματική και ψυχολογική φόρτιση που έχει βαρέσει στον ΟΦΗ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε την απαίτηση οι παίκτες της ομάδας που μετά από δεκαετίες θα βρεθούν στην Β' εθνική να σήκωναν χέρια και πόδια. Για να κερδίσει περίπατο ο Ολυμπιακός.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κύριος Κώστας Καραπαπάς άφησε αιχμές ότι ορισμένοι, όχι όλοι, ποδοσφαιριστές του Οφη δεν έπαιζαν για την ομάδα τους, αλλά για λογαριασμό τρίτου. Φοβερά πράγματα. Μα, λέγονται τέτοιες μπαρούφες; Ποιος ηλίθιος σήμερα “πλησιάζει” έτσι ή, αλλοιώς τον ΟΦΗ χωρίς τον κίνδυνο να εκτεθεί, να γίνει βούκινο.

Μόλις προ ημερών ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε πρώτος την παπαριά. Ότι οι παίκτες της Ξάνθης είχαν πριμοδοτηθεί από τον Ολυμπιακό. Φως φανάρι, αφού κόντρα στον Παναθηναϊκό φορούσαν... κόκκινες φανέλλες. Ο Καραπαπάς ήρθε δεύτερος.

Διαβάστε ακόμα:

Να πουν ένα μυστικό στον Μαρινάκη