ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΑΟ Η ΞΑΝΘΗ!

πηγή: Intime
 

Γίνεται η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος και σκάει το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Ξάνθη. Έπιασες τη “λεπτομέρεια”; Γηπεδούχος στο πρώτο ματς είναι η ομάδα που πρώτα αυτή “κληρώνεται”. Κι ενώ μετά βγήκε το μπαλάκι με το όνομα του Παναθηναϊκού η ΕΠΟ ορίζει το πρώτο παιχνίδι στην Ξάνθη. Μπέρδεμα.

Ο Χρήστος Πανόπουλος, ο μεγαλομέτοχος της Σκόντα, θέλει να κάνει ένσταση. Με αίτημα να ξαναγίνει η κλήρωση. Κάποιος, όμως, όνομα δεν λέω, επαγγελματικό στέλεχος της ΠΑΕ, καταφέρνει να πείσει τον Πανόπουλο να μην γίνει η ένσταση. Γιατί;

“Η πιο βολική ομάδα για εμάς είναι ο Παναθηναϊκός” είπε του Πανόπουλου ο υπάλληλός του. “Περισσότερο θα κινδυνεύσουμε με αντίπαλο από την Β' εθνική! Εδώ τρομάξαμε να περάσουμε τη Ζάκυνθο, που είχε 4 βαθμούς στον όμιλο, εμείς 3, και μέχρι το 70' το σκορ ήταν 1-1. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ομάδα, παίζεται, και επειδή είναι αντίπαλος με βαρύ όνομα η ομάδα μας, που έχει καλύτερους παίκτες θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των δύο αγώνων”.

Έτσι η Ξάνθη δεν έκανε ένσταση. Και δικαιώθηκε ο Σκόντας που έλαβε υπ' όψιν ό, τι του πρότεινε ο συνεργάτης του. Και έσπασε η παράδοση. Για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός έχασε, μάλιστα στη Λεωφόρο, από την Ξάνθη σε ματς κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Χάλασε το στημένο ματς κυπέλλου!!!