ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

πηγή: Intime
 

Ο Τζαβέλλας τα έβαλε στα ίσια με τον Άγγελο Αναστασιάδη. “Η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζύ” έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο διεθνής ποδοσφαιριστής. Τι είναι αυτό;

Ο παίκτης δεν κρίνει, πολύ περισσότερο δεν επικρίνει δημόσια τον προϊστάμενό του. Όπως και δεν είναι σωστό κάποιος συμπαίκτης του με το ηρωικό όνομα Τζαβέλλας να σχολιάσει τον ίδιον, επειδή δεν τον γουστάρει. Στον ΠΑΟΚ, μάλιστα, δεν είναι ένας, ούτε δύο οι συνάδελφοί του που δεν έχουν καλά μάτια για τον Τζαβέλλα.

Δεν πάει έτσι. Σε μια ομάδα ο ένας να καρφώνει τον άλλον, μέχρι να τον “γελοιοποιεί”, να τον σατυρίζει όχι χιουμοριστικά, αλλά ότι ο συμπαίκτης μου, ο προπονητής μου είναι νούμερο. Όταν καυτηριάζει τον Αναστασιάδη για την εμμονή του με την Παναγία ο Τζαβέλλας, αυτό το παίρνει ο καθένας πως ο παίκτης κάνει πλάκα στον προπονητή του.

Ελεύθερος άνθρωπος, από την άλλη, είναι ο Τζαβέλλας. Ποιος λέει όχι. Και, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τον πνίγει το άδικο. Γιατί, όμως, δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα, αφού θεωρεί ότι παίζουν ρουφιανιλίκια στον ΠΑΟΚ, τόσο με τον προϊστάμενό του, όσο και με τον εργοδότη του; Είχε το ελεύθερο να το κάνει. Όχι να γράφει ότι Εγώ πιστεύω στον Θεό, άσχετο αυτό, ότι εγώ δεν βάζω τον κολλητό μου να διαρρέει κακοήθειες στα media. Έτσι προκαλεί κακό στην ομάδα αυτός που ισχυρίζεται πως θέλει το καλό της.

Διαβάστε ακόμα:

Ποσα τελάρα γάβρο στην Τούμπα;