ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ

πηγή: Intime
 

Ο διαιτητής βγάζει την κίτρινη σε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων κι αυτός αφού έχει στρέψει την πλάτη στο κοράκι απομακρύνεται “κάτι” ψιθυρίζοντας. Δεν έχει σημασία τι “άκουσε” ο διαιτητής, αλλά τι εντυπώσεις προκαλούνται στους θεατές και τους τηλεθεατές. Ουδείς αντελήφθη ότι ο παίκτης έριξε καντήλια και χριστοπαναγίες στον διαιτητή. Ακόμα κι αν ο παίκτης είχε βρίσει, ο διαιτητής δεν τον διώχνει από το γήπεδο με κόκκινη κάρτα. Όλοι θα πουν για το άδικο, και η μαυροφόρα θα εκτεθεί.

Πριν από πολλά χρόνια σε αγώνα Μυτιλήνης-Φωστήρα το σκορ είναι 0-1. Ψάχνει την ευκαιρία ένας παίκτης των γηπεδούχων να τρομοκρατήσει τον διαιτητή, και του “ψιθυρίζει”: “Παληόπουστα, θα πεθάνεις!”. Ο Πειραιώτης Πάντζαλης πραγματικά φοβότανε διότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μύριζε μπαρούτι. Ξύπνιος, όμως, ο πρώην ποδοσφαιριστής Πάντζαλης ξηγήθηκε λιμανίσια.

Κάποια φάση πλησιάζει τον υβριστή παίκτη και ''εμπιστευτικά'' του λέει: “Είσαι κωλόπαιδο, γι' αυτό κι εγώ δεν θα σου πω ποιος παίκτης του Φωστήρα παίζει με πλαστό δελτίο”. Αυτό σήμαινε ότι και να έχανε το παιχνίδι η Μυτιλήνη θα το κέρδιζε στα χαρτιά. Η “πληροφορία” του διαιτητή έφθασε στον γενικό αρχηγό της τοπικής ομάδας, που άρχισε να ουρλιάζει στους παίκτες του:

-Δεν θέλω κανένας να διαμαρτύρεται, ό,τι σφυρίζει ο κύριος διαιτητής!

Τελειώνει το παιχνίδι, χάνει η Μυτιλήνη, κι όμως ο διαιτητής με προστασία (!) επιβιβάζεται στο παπόρι, να επιστρέφει σώος στον Πειραιά. Ήδη η Μυτιλήνη έχει κάνει ένσταση κακής συμμετοχής σ' όλους τους παίκτες του Φωστήρα, στον καθένα ξεχωριστά, ελπίζοντας να δικαιωθεί. Τζίφος. Όλοι οι Φωστηριώτες ήταν οκέυ. Ο Πάντζαλης είχε παραμυθιάσει τους νησιώτες για να την σκαπουλάρει από την Μυτιλήνη χωρίς να τον πειράξει κανένας.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο διαιτητής έβαλε φωτιά στη Βέροια