ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

πηγή: Intime
 

Ποιος θα δώσει εξηγήσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση της ομάδας στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ. Δεν μιλάω για την ήττα, για το 3-1, το οποίο ήταν η φυσιολογική συνέπεια της απογοητευτικής παρουσίας του ΠΑΟΚ μ' έναν αντίπαλο τραυματισμένο συναισθηματικά. Λοιπόν;

Σαράντα φορές έχουν παίξει στο νησί ΟΦΗ και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Ο απολογισμός είναι φρικτός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μόνον 6 νίκες. Και 12 ισοπαλίες. Τα περισσότερα, συγκεκριμένα 22 ματς, τα πήρε ο ΟΦΗ.

Το αξιολύπητο για τον ΠΑΟΚ συμπέρασμα είναι ότι ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να είναι αυτός που ιστορικά είναι, κι όχι αυτός που ο ίδιος ο ΠΑΟΚ θαρρεί πως είναι. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ μια αληθινή δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο όταν η προϊστορία του βγάζει την αλήθεια στο Ηράκλειο, στο Αιγάλεω, στη Ριζούπολη, στη Νέα Σμύρνη. Μια ομάδα με πραγματικές φιλοδοξίες πρωταθλητισμού δεν χάνει 22 στα 40 ματς από τον ΟΦΗ εκτός έδρας.

Στο συγκεκριμένο 3-1 της Τετάρτης. Δεν έχασε ο ΠΑΟΚ με 1-0 αλλά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έκανε φάσεις, η μπάλλα η πουτάνα δεν έμπαινε μέσα. Όχι τέτοια πράγματα. Ήταν ο ΠΑΟΚ του παρελθόντος και ακόμα χειρώτερος.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θέλω να ακούσω για ΠΑΟΚ