ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Την ομάδα την έχει πάρει η κατηφόρα. Μήπως χάσει και την τρίτη θέση. Όλα γίνονται. Μου άρεσε ο Παναιτωλικός, όχι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Αγρινίου, όμως, είναι ο Παναιτωλικός, και ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Διαφορετικοί στόχοι.

Όπως ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Και μετά από δύο ήττες, από Παναιτωλικό και ΟΦΗ, ποιο είναι το νόημα του ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα; Αν μιλάμε σοβαρά, ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη, όχι για να... διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά για να ανασυγκροτηθεί. Αυτό είναι το ζητούμενο όταν από το συν 7 βρέθηκε στο μείον 8 από τον Ολυμπιακό.

Τι είναι αυτό που έφτιαξε; Αυτό οφείλει να αναζητήσει ο ΠΑΟΚ. Ποια ήταν τα λάθη, ποιες οι αδυναμίες που από φαβορί του πρωταθλήματος η ομάδα απειλείται από τον Παναθηναϊκό, ίσως και από έναν ακόμα αντίπαλο.

Να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπυ ο ΠΑΟΚ, όχι για να... πλησιάσει τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή, αλλά για να αναστηλωθεί ο ίδιος. Επειδή στο πρόγραμμα παίζει και η ήττα στην Τούμπα. Ούτε κι ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι ικανός ο ΠΑΟΚ να το διαχειριστεί.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σόι μαγκιά είναι αυτή του Μαρινάκη