ΓΙΑΧΟΣ ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΗΤΤΑ 3-0 ΤΟΥ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ρε, μπας και δεν συμφέρει τον Ολυμπιακό ο ορισμός του Γιάχου στο ντέρμπυ της Τούμπας! Για βάλτε τα κάτω. Για να δουλέψει η λογική. Είναι δυνατόν ένα κοράκι που στην οπαδική συνείδηση όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδος έχει χαρακτηριστεί όργανο του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα να παίξει σε βάρος του ΠΑΟΚ; Να διακινδυνεύει τη ζωή του. Τη σωματική του ακεραιότητα.

Πρέπει να έχει μεγάλη ψυχή ο Γιάχος για να σφυρίξει στημένα, να ευνοήσει τον Ολυμπιακό. Αφού προηγουμένως έχει αποχαιρετήσει τους δικούς του, και τους συναδέλφους του στην γιούρομπανκ. Θα με ξαναδείτε στο νοσοκομείο. Του συνδέσμου Χίου είναι ο Γιάχος, αλλά δουλεύει στην Αθήνα.

Άρα, αυτός που θα ανησυχεί για τη διαιτησία στο ντέρμπυ πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός. Ακριβώς γιατί υπάρχει ολότελα δικαιολογημένη προκατάληψη για τον Γιάχο, που έχει ανάγκη να απενεχοποιηθεί. Γιατί, λοιπόν, ορίστηκε αυτός;

Ρώτησα έναν επώνυμο γάβρο της πιάτσας Γιατί ο Γιάχος; Σου λέω τι μου είπε: “Ο Γιάχος θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ θα χάσει 3-0”. Δεν κατάλαβα αν μιλούσε σοβαρά. Ίσως, ναι.

 Διαβάστε ακόμα:

Υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες με μυαλό