ΜΕ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

πηγή: Intime
 

Γιατί το κάνανε αυτό; Πέφτω από τα σύννεφα. Να ορίσουν, όχι να κληρωθεί, τον Γιάχο στο ντέρμπυ της Τούμπας. Στο ματς της χρονιάς! Καμμία σημασία που το παιχνίδι έχει χάσει το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Παραμένει η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έτσι ή, αλλοιώς έχουν προηγούμενα.

Τον Γιάχο, ρε; Κάποιος λόγος ειδικός υπάρχει. Άλλο βάζεις στη σακούλα τα ονόματα όλων των διαιτητών και ό, τι κληρωθεί. Κι άλλο επιλέγεις τον συγκεκριμένο Γιάχο που θα περάσουν χρόνια να ξεχαστεί η διαιτησία του, αν ποτέ ξεχαστεί, στον τελικό κυπέλλου 2013.

Θυμίζω ότι δεν έδωσε πέναλτυ στον Αστέρα, με συνέπεια να μη γίνει γύρος θριάμβου! Οι γάβροι φαρμακωθήκανε. Όχι ρε, να κερδίζουμε με τέτοιο τρόπο. Σηκώθηκαν και έφυγαν, είχαν αδειάσει οι εξέδρες του ΟΑΚΑ. Για τα μπετά να έκαναν το γύρο του θριάμβου οι παίκτες του Ολυμπιακού;

Ύστερα ήταν και η “επίσκεψη” αβροσύνης του Μαρινάκη στο αποδυτήριο του Γιάχου την οποία ο διαιτητής στο δικαστήριο θεώρησε... συνηθισμένη. Ένας, λοιπόν, “ταυτισμένος” με τον Ολυμπιακό διαιτητής θα σφυρίξει στην Τούμπα.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Γιατί όχι και η Παναγία μαζύ. Όχι να μη μετρήσει κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ. Καλά, εκεί μήπως τον φυτέψουν τον φουκαρά τον Γιάχο και δεν θα τον αναγνωρίζουν μετά ούτε από τα κουμπιά. Είναι τέτοια η προκατάληψη που ο χαμός του χαμού είναι στο πρόγραμμα ακόμα και αν ο Γιάχος δώσει ανάποδο αράουτ. Την βγάλει την μπάλλα παίκτης του Ολυμπιακού και ο Γιάχος δώσει το αράουτ σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ούτε να το λες τι θα προκύψει.

Διαβάστε ακόμα:

Τι θα κάνουν αν τα παρατήσει ο Ιβάν;