ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΣ!

πηγή: Intime
 

Έχω μείνει. Αυτός ο Άλεξ Κάλας, που πριν 30 χρόνια με εισιτήριο χωρίς επιστροφή έφυγε να βρει την τύχη του στην Αμερική, ξευτύλισε άπαντες τους προέδρους όλων των μεγάλων ομάδων. Μία χόρτα τους έκανε κάτι εφοπλιστές, βιομήχανους, επιχειρηματίες, καναλάρχες, γενικώς διαπλεκόμενους. Δεν ξανάγινε από καταβολής άτομο που θέλει να μπει στο ποδόσφαιρο να λέει φόρα παρτίδα “Μπαίνω στον Άρη για να κερδίσω χρήματα. Πρώτα θα κερδίσω εγώ, διότι αν εγώ που θα βάλω τα λεφτουδάκια μου δεν κερδίσω, τότε και η ομάδα θα βγει χαμένη”.

Θεός το παλληκάρι. Ξεκάθαρος με το καλημέρα. Χαρακτηρίζω, μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, σαν ιστορική ημέρα τις δημόσιες τοποθετήσεις του επιχειρηματία.

Πιο ρεαλιστής δεν γίνεται. Είμαι επιχειρηματίας είπε για να το ακούσουν οι επαγγελματίες αγαπητικοί, παράγοντες και οργανωμένοι, του Άρεως. Έρχομαι στον Άρη σαν επιχειρηματίας. Τόσα θα επενδύσω, ποντάρω στο πρϊόν “Άρης”, έχω κάνει τους λογαριασμούς μου, πότε θα πάρω πίσω το κεφάλαιο, συν τους τόκους και από πότε θα αρχίσω να έχω κέρδη.

Τέτοια γλώσσα ωμή και αληθινή, χωρίς σαλιαρίσματα και άλλα κοροϊδιλίκια, δεν χρησιμοποίησε ουδείς στο παρελθόν, στον Άρη, σε όποια άλλη ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι χώρος της πιο φθηνής υποκρισίας. Άνθρωπος εντελώς ξένος με μια ομάδα εμφανίζεται από το πουθενά και χωρίς να φάει στη μούρη σάπια φρούτα δηλώνει οπαδός από μικρό παιδί. Το ίδιο και ποδοσφαιριστές που έρχονται από τόπους άγνωστους λένε ότι το όνειρό μου ήταν να παίξω μ' αυτήν την ομάδα, γιατί έχει κόσμο ηρωικό.

Γι' αυτό σου λέω ότι ο Άλεξ Κάλας ξευτύλισε το σύμπαν. Όχι μόνον μεγαλόσχημους προέδρους αλλά και φυλλάδες που κρεμιούνται στα μανταλάκια των περιπτέρων. Και πολιτικούς που ψοφάνε τον κοσμάκη στο σότο.

Διαβάστε ακόμα:

Κόκκινες γραμμές οι αρειανοί στον Κάλας