ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!

πηγή: Intime
 

Θέμα χρόνου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βάλει στην τσέπη το 5x5. Τα 5 πρωταθλήματα σερί από τότε που απέκτησε το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για να φθάσει τον Κόκκαλη θέλει ένα 7x7 ακόμα.

Μιλάνε τα στοιχεία. Ο Σωκράτης Κόκκαλης πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό το 1997 και μέχρι το 2003 έγραψε 7x7. Στη συνέχεια “έδωσε” το πρωτάθλημα στον Τζίγγερ Βαρδινογιάννη το 2004 και μετά απ' αυτήν την απώλεια έκανε ένα 5x5, μέχρι το 2010, όπου ο Παναθηναϊκός της πολυμετοχικότητας, με πρόεδρο τον Πατέρα ξαναπήρε το πρωτάθλημα.

Όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης από τον Κόκκαλη είχε δηλώσει στα παιδιά της θύρας 7 “Θα πάρω 20 πρωταθλήματα. Χάσαμε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, όμως τα προσεχή 20 χρόνια θα το παίρνουμε εμείς”.

Ανθρώπινο ο εφοπλιστής να φιλοδοξεί να γραφτεί με σπέσιαλ γράμματα το όνομά του στην Ιστορία του Ολυμπιακού. Κοντά στα ονόματα του Νίκου Γουλανδρή και του Σωκράτη Κόκκαλη. Και να ξεπεράσε επί προεδρίας του ο Ολυμπιακός τα 12 πρωταθλήματα του Κόκκαλη.

Άλλο αυτό κι άλλο να λέει στους παίκτες ότι “Εγώ καθάρισα στην Τούμπα!”. Ότι χάριν της δικής του παρουσίας στο γήπεδο δεν έγιναν τα περσινά, τα παοκτσήδικα όργια σε βάρος της αποστολής του πρωταθλητή. “Προσωπικά σας είχα υποσχεθεί πως δεν θα γινόταν τίποτα σε σχέση με πέρυσι. Εκτός από το περιστατικό με τον Τσούρι που χτύπησε στο χέρι δεν συνέβη κάτι άλλο”. Λόγια του Μαρινάκη στους παίκτες του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μήτρογλου ξεκωμένος από τον Ολυμπιακό