ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΕΡΕΙΡΑ

πηγή: Intime
 

Όλοι στον Ολυμπιακό, κόσμος και δημοσιογράφοι, τα έχουν με τον προπονητή Περέιρα, αυτός φταίει που η ομάδα ήταν αγνώριστη και από τύχη δεν έχασε στο Καραϊσκάκη, από την ΑΕΚ. Λύθηκε το πρόβλημα, λοιπόν! Δεν υπάρχει πρόβλημα, δηλαδή.

Ο Ολυμπιακός έχει ομαδάρα, έχει παικταράδες, αλλά η κακή εμφάνιση, που προκύπτει για... πρώτη φορά έχει τον φταίχτη της. Είναι ο Περέιρα που έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Αλήθεια, γιατί να μην αποφάσιζε αλλαγές, όσες ήθελε, ο Πορτογάλος όταν έπαιζε στο γήπεδό του με ομάδα Β' εθνικής;

Και κάτι άλλο. Λόγω της «ιδιαιτερότητας» του παιχνιδιού, διότι ο αντίπαλος δεν ήταν μόνον ομάδα Β' εθνικής, αλλά και... ΑΕΚ, ήταν επόμενο ο Περέιρα να ζήτησε την έγκριση του εργοδότη του, του Μαρινάκη. «Πρόεδρε, σκέπτομαι να δοκιμάσω κάποιους παίκτες, μην τους έχω συνεχώς στο ψυγείο, είτε διότι τους χρειαστούμε αύριο, είτε για να τους ξεφορτωθούμε κερδίζοντας περισσότερα το ταμείο της ΠΑΕ. Ποια είναι η γνώμη σου, πρόεδρε;».

Μήπως αυτό δεν το σκέφθηκε ο Περέιρα! Μήπως η πρόταση έγινε από τον ίδιον τον Μαρινάκη! Κώουτς, μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ματς με την ΑΕΚ. Δεν θέλω απλά τη νίκη, αλλά να κερδίσουμε με δεύτερη ομάδα. Έτσι για να δείξω ποια απόσταση χωρίζει τις δύο ομάδες».

Όλοι αυτοί που έστησαν στον τοίχο τον Περέιρα ξέρουν τι προηγήθηκε, δηλαδή αν ο Ολυμπιακός έπαιξε με... άλλη ενδεκάδα κατόπιν εντολής ή, έγκρισης Μαρινάκη;

Διαβάστε ακόμα:

Ρεσιτάλ σε βάρος της ΑΕΚ το κοράκι