ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ

πηγή: Intime
 

Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό. Ένας προπονητής να λέει φόρα παρτίδα ότι δεν μ' ενδιαφέρει να παίξει καλή μπάλλα η ομάδα, αυτό που με καίει είναι να κερδίζουμε. Δεν λέγεται αυτό, ρε. Και να το σκέπτεσαι, και να το θέλεις μονάχα αυτό, δεν το λες όταν απευθύνεσαι στον κόσμο. Στην πελατεία σου, δηλαδή.

Το διέπραξε ο Βίτωρ Περέιρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού που φαίνεται πως «κάτι» έχει χάσει μετά το 1-1 με την ΑΕΚ. Για εμένα, βέβαια, το χειρώτερο για τον Ολυμπιακό δεν ήταν η ισοπαλία, όσο ότι ο πρωταθλητής έπαιξε χάλια. Ήταν ένα μάτσο χάλια σε «ντέρμπυ» γοήτρου με κατώτερη ομάδα, στο Καραϊσκάκη.

Ναι, εγώ δεν θα σταματήσω να βλέπω το ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστής, σα λάτρης του παιχνιδιού. Ακόμα και οπαδός να ήμουν, δεν θα με ικανοποιούσε η νίκη όταν γίνεται χωρίς καλή απόδοση.

Τον στήσανε στον τοίχο τον Περέιρα οι ίδιοι οι ολυμπιακοί. Τι μαλακία έκανες. Γιατί έβαλες αναπληρωματικούς. Δεν χρειαζόντουσαν τόσες πολλές αλλαγές. Και ο φουκαράς ο Πορτογάλος άρχισε τις δικαιολογίες. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι! Οι περισσότεροι θέλουν ξεκούραση, αποκατάσταση! Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια.

Πέφτεις από τα σύννεφα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι Λεβαδειακός, ούτε Καλλονή. Έχει τους καλύτερους, τους πιο ακριβοπληρωμένους και υποτίθεται πως κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα με ρόστερ προδιαγραφών τσάμπιονς ληγκ. Τι σχέση έχει με το φτωχατζήδικο ρόστερ του Παναθηναϊκού;

Κι όμως, ο Περέιρα είπε ότι όταν θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό εμείς τις τρεις τελευταίες εβδομάδες θα έχουμε δώσει εννέα ματς κι αυτοί τρία. Και γι' αυτό το ντέρμπυ από τώρα δικαιολογίες;

Διαβάστε ακόμα:

Γκέλα μέχρι γραφικότητας του Ολυμπιακού