ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΟ SKYPE Ο ΙΒΑΝ

 

Είναι πραγματικά ανέκδοτο. Μιλάω για τις συνεδριάσεις σε υψηλό επίπεδο στον ΠΑΟΚ μέσω υπολογιστή. Ετσι και φάει κανένα κώλυμα το skype, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα συντονισμού (!) στον μέχρι πρότινος επίδοξο πρωταθλητή.

Από την μια πλευρά ο Ιβάν Σαββίδης και από την άλλη διάφορος κόσμος. Ο Αναστασιάδης, ο Αγγελίδης, ο Βρύζας και η μεταφράστρια. Ναι και αυτή είναι στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιβάν πού είναι; Εδώ σε θέλω. Δεν αποκλείεται να είναι στο διπλανό δωμάτιο και να κάνει έτσι παιχνίδι. Μέσω skype και από τη σουίτα του Μακεδονία Παλάς.

Ο Αγγελος ακούει μια φωνή από το πουθενά και δεν είναι ο Κύριος. Είναι ο Ιβάν από το laptop. Το εμπνευσμένο σκίτσο του Ζωίδη καταγράφει μια πραγματικότητα. Αστεία πραγματικότητα, και δεν το πάω παρακάτω, που ισχύει για τον ΠΑΟΚ.

Το κύριο ερώτημα, λοιπόν, δεν είναι από που κάνει connect ο Σαββίδης για συσκεφθεί με τους συνεργάτες του. Είναι αν αυτό το μοντέλο έχει αποτέλεσμα. Το ταμπλώ. Tι γράφει επ` αυτού; Tην έχει δει ο Ιβάν, Τσάρλυ; Η φωνή από το κουτί έδινε οδηγίες στους Αγγελους και οι γκομενάρες καθάριζαν την μπουγάδα. Μόνο που αυτά γίνονταν στην tv και στο σινεμά. Στη μπαλίτσα με άλλον Αγγελο, αυτά δεν γίνονται!

Διαβάστε ακόμα:

Ιεροεξεταστές του μεσαίωνα στον ΠΑΟΚ