Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

πηγή: Intime
 

Δεν παραιτείται ο Άγγελος Αναστασιάδης. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι να φύγει ο προπονητής. Να παραιτηθεί και να γίνει δεκτή μία ακόμα παραίτησή του. Εκτός κι αν δεχθούμε ότι αφεντικό στην ΠΑΕ είναι ο προπονητής κι όχι ο μεγαλομέτοχος.

Μένω στην ομάδα για να παλαίψω, είπε ο Αναστασιάδης μετά το 4-0 του Ατρόμητου. Μετά από μια ακόμα βαρειά ήττα του ΠΑΟΚ, για να το λέμε σωστά. Δείχνει μια συνέπεια ο προπονητής. Η θέση του είναι γνωστή, δεν εγκαταλείπω αν δεν με διώξουν.

Ποιος, όμως, αποφασίζει για τον ΠΑΟΚ, ο Αναστασιάδης ή, ο Ιβάν Σαββίδης; Και η δουλειά του μεγαλομέτοχου δεν είναι ασφαλώς μόνον να προσλαμβάνει και να απολύει προπονητές. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, άλλωστε, μόνον για τους τυφλούς είναι ο προπονητής, οι παίκτες, οι μεταγραφές. Εκτός κι αν αντιμετωπιστεί «πρωτοσέλιδα» το πρόβλημα, η ασθένεια από την οποία πάσχει δεκαετίες η ομάδα. Όπως βλέπουν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ οι εφημερίδες κρεμασμένες στα μανταλάκια του περιπτέρου.

Ο χρόνος του Ιβάν Σαββίδη έχει μάλλον τελειώσει. Δεν έχει άλλα περιθώρια. Ή, μένει στην ομάδα, όπου είναι απαραίτητος, αλλά παίρνει σοβαρά την εμπλοκή του με τον ΠΑΟΚ. Ή, πάει στην ευχή της Παναγίας.

Διαβάστε ακόμα:

Καρφί στο φέρετρο του ΠΑΟΚ το 4-0