Ο ΕΡΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΡΑΣΤΗΣ

πηγή: Intime
 

Πριν ακόμα κρεμάσει τα παπούτσια του ο Ερίκ Αμπιντάλ είχε αρχίσει να σκέπτεται επαγγελματικά ποια θα είναι η ζωή του όταν σταματήσει να παίζει μπάλλα. Κάποτε για τον ποδοσφαιριστή δεν υπήρχε άλλος δρόμος από το προπονητηλίκι για να συνεχίσει τη δράση του στα γήπεδα. Επειδή ακόμα το ποδόσφαιρο δεν είχε εξελιχθεί σε αληθινή βιομηχανία.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε τη συνεργασία με τον Αμπιντάλ. Ήρθε στο λιμάνι ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όμως χρειάστηκε να εγκαταλείψει πριν ακόμα λήξει το συμβόλαιό του. Από τις κουβέντες που έγιναν προ δύο μηνών οι άνθρωποι του πρωταθλητή γρήγορα αντελήφθησαν ότι ο 35χρονος Γάλλος είχε υψηλά τις κεραίες του στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Ευρώπης και κυρίως γνώριζε ο ίδιος τι θέλει, δεν ψαχνόταν στο τι θα κάνει όταν θα έφευγε από την Ελλάδα.

Τετράγωνο μυαλό ο Ερίκος με τεχνογνωσία στο αντικείμενο και στο χώρο του ποδοσφαίρου, όμως όχι κι ένας εραστής της μπάλλας. Έχει τα όρια του, δεν επιθυμεί να θυσιάσει την προσωπική του ζωή και την οικογενειακή δίνοντας όλο το χρόνο στο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό κατ' αρχήν, και δοκιμαστικά προχώρησε σε μια «πειραματική» συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Με τον Ολυμπιακό της Ευρώπης, όχι τον Ολυμπιακό του ελληνικού πρωταθλήματος. Ό, τι παίζει εκτός Ελλάδος και ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο Αμπιντάλ θα έχει μια επαφή με την ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι σάπια τα καράβια του Μαρινάκη;