ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΑΛΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ

πηγή: Intime
 

Άλλο πάλι αυτό. Ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπυ με τον πούστη τον Ολυμπιακό, παραμύθι φούρναρης για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ στην πραγματικότητα «φτιάχνει ατμόσφαιρα» πολέμου. Φοβερά πράγματα.

«Να δημιουργήσουμε τη γνωστή Παναθηναϊκή ατμόσφαιρα» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Τι πάει αν πει αυτό; Εγώ ξέρω ότι η γηπεδική αλητεία είναι μία, όποιο χρώμα κι αν φοράει στη φανέλλα. Η αντιαθλητική συμπεριφορά είναι ίδια και την βλέπεις και από βάζελους και από γάβρους. Αεκτζήδες και παοκτσήδες.

Στην Ελλάδα ζω. Και πολλά χρόνια. Δεν ξέρω, δυστυχώς, την καλή «παναθηναϊκή» ή, «ολυμπιακή» γηπεδική ατμόσφαιρα. Δεν την ξεχωρίζω. Παρακάτω. Το άλλο το φοβερό της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού είναι να συστήνει στους οπαδούς της ομάδας να μην απαντάνε σε καμμία... πρόκληση. Τι είναι αυτό;

Ποιος να προκαλέσει στην Λεωφόρο τους παναθηναϊκούς; Ο Μαρινάκης, βέβαια, που απειλεί να παραστεί στο γήπεδο, όπως έκανε στην Τούμπα.

Σημειώνω ότι πριν 44 χρόνια(!) ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Νίκος Γουλανδρής είχε πάει στην Λεωφόρο και τον είχαν αποδοκιμάσει, και του είχαν πετάξει ό, τι μαξιλαράκια υπήρχαν. Και να σκεφθεί κανείς ότι ο Γουλανδρής προηγούμενα είχε υποσχεθεί πριμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού, παραμονές του τελικού του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης στο Ουέμπλεϋ.

Διαβάστε ακόμα:

Είνα σάπια τα καράβια του Μαρινάκη;