ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ

 

Η Σάλκε ήταν πολύ μικρή για να μετρήσεις τη Ρεάλ. Ετσι πάει. Δεν μπορείς να λες ομαδάρα την Ρεάλ επειδή καθάρισε στο ρελαντί κάποια Σάλκε, που στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει χάσει από 7 διαφορετικές ομάδες στην τρέχουσα σαιζόν.

Με πολύ περιπέτεια και τύχη η κάποια Σάλκε έφτασε στους «16» του τσάμπιονς ληγκ και μοιραία έχασε από την Ισπανική ομάδα. Και στην μπάλα οι Γερμανοί πλην Μπάγερν παίζουν με πολιτική λιτότητας. Δεν κάνουν ανοίγματα που δεν μπορούν να καλύψουν και ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα καπελώσουν τους σπάταλους Ισπανούς και Αγγλους.

Θα τραβήξουν οι Γερμανοί ένα ξεγυρισμένο μνημόνιο και στο τόπι. Κι ας καθαρίσει μετά ο Ραχόι. Και για να μην νομίζεις ότι κάνω πλάκα, ο Σόιμπλε το δουλεύει το θέμα. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Ο σακάτης είναι μέγας ποδοσφαιρόφιλος. Παρότι, γεννημένος στο Φράιμπουργκ είναι φανατίλα Μπάγερν. Συμβαίνουν αυτά. Η Μέρκελ είναι γεννημένη στο Αμβούργο και υποστηρίζει την Κότμπους που φέτος δεν παίζει στην πρώτη κατηγορία. Και καλά κάνει αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις πριν τέσσερις ημέρες το πάλαι ποτέ κραταιό Αμβούργο άρπαξε οκτάρα από την Μπάγερν. Και ποιος αντέχει την καζούρα του Σόιμπλε.

Παρακάτω. Ο Σόιμπλε έχει ενημερωθεί για τις λαμογιές που γίνονται στην Ιβηρική και γνωρίζει απολύτως το σύστημα του financial fair play. Κάποιοι λένε ότι ο ίδιος το εμπνεύστηκε και το επέβαλε στην UEFA.

Ξεφύγαμε. Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει καμμία Σάλκε. Χαμηλό εμπόδιο, οπότε πόσο καλή είναι η Ρεάλ θα διαπιστώσουμε από τα προημιτελικά και μετά. Οσο για τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι σάπια τα καράβια του Μαρινάκη;