ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΒΑΛΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

πηγή: Intime
 

Ρε, μπας και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν είναι και τόσο σόι; Ο αποδυτηριάκιας θα πει ξεκάθαρα τη γνώμη του. Χωρίς να επηρεάζεται από την αγωνιστική εικόνα του πρωταθλητή, που πράγματι προβληματίζει.

Δεν το συζητάμε ότι ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται. Η εμφάνισή του στο γήπεδο είναι πάντα μέτρια, μετριότατη, κακή, απογοητευτική. Τι να συμβαίνει; Η εύκολη εξήγηση, η καφενειακή είναι ότι η ομάδα έχει μαζέψει σκάρτο πράμα. Δεύτερο. Ότι οι παίκτες είναι δευτεράντζες. Διαφωνώ.

Ο Ολυμπιακός πάσχει στα αποδυτήρια. Εκεί μέσα δεν υπάρχει κλίμα ομάδας. Τα πράματα είναι χαλαρά. Λιπόθυμα. Αντί η ομάδα να είναι τσιτωμένη, καυλωμένη, αξιόμαχη, λες και κυκλοφορεί είναι χαβαλές. Γιατί;

Αυτό το πρωτάθλημα που το παίρνει τόσο εύκολα ο Ολυμπιακός είναι που έχει δηλητηριάσει, που έχει ναρκώσει την αγωνιστικότητά του. Αυτή είναι η δική μου ερμηνεία. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες, τους καλύτερους. Καμμίας άλλης ομάδας το ρόστερ είναι ανώτερο στη ζυγαριά. Άρα, το πρόβλημα του πρωταθλητή δεν είναι η αξία του υλικού του. Αυτό που λείπει είναι το κίνητρο. Δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα. Κι αυτή η καταστροφική αντίληψη προκάλεσε μια νοσηρή ατμόσφαιρα. Οι παίκτες δεν παίζουν αυτό που μπορούν.

Διαβάστε ακόμα:

Σεξουαλικό επεισόδιο Μαρινάκη - Αλαφούζου