ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

πηγή: Intime
 

Με βαρειά τιμωρία κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός κι όχι το γήπεδο της Λεωφόρου που γράφουν οι αγράμματοι δημοσιογράφοι. Τα μπετά και το χορτάρι δεν τιμωρούνται, η ομάδα τρώει την καμπάνα με αποκλεισμό από την έδρα της, με αφαίρεση βαθμών και χρηματικό πρόστιμο. Έτσι πρέπει να γίνει, να μην περάσουν στο ντούκου τα αίσχη που συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό και τα είδε όλη η οικουμένη.

Τι ξευτύλα, ε; Να πεινάει μια χώρα, να βγαίνει στο εξωτερικό η κυβέρνησή της με απλωμένο το ζητιανόξυλο για να ζητήσει νέα δανεικά και στο ντέρμπυ των δύο μεγαλύτερων ομάδων της να στήνεται μια ζούγκλα. Βλέπει τα πλάνα της τηλεόρασης το σύμπαν και λέει «Τι ξευτύλες θα είναι οι Έλληνες αν δεν τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για τα αίσχη στο γήπεδό του με τους «φιλάθλους» του.

Κι όμως! Θα 'ναι άδικο να την πληρώσει ο Παναθηναϊκός. Εθνικό σκάνδαλο θα είναι να εφαρμοστούν οι κανονισμοί σε βάρος του Παναθηναϊκού. Γιατί;

Επιτέλους, θα πρέπει όλοι, κόμματα και ΜΜΕ να αναγνωρίσουν ότι αυτοί είμαστε. Ανίκανοι να εντάξουμε στην κοινωνία σωστά, οργανωμένα και πολιτισμένα το ποδόσφαιρο. Αυτοί είμαστε! Και αδιόρθωτοι. Είμαστε ξευτύλες.

Ποιο είναι το νόημα της τιμωρίας; Να συνετιστεί ο ένοχος. Σωστό. Δεν ρίχνει ποινή η δικαιοσύνη σε μια πολιτισμένη κοινωνία με πνεύμα εκδικητικό. Τιμωρείται για παραβατική συμπεριφορά κάποιος με στόχο να σωφρονιστεί.

Στην Ελλάδα, όμως, δεν υπάρχει πολιτισμός. Στα παπάρια μας ο πολιτισμός. Πέρυσι, Απρίλιος του 2014, τα όργια των οργίων έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το κύπελλο. Για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ με 1-0 καταργήθηκε αυτό που λέγεται αστυνομία, δικαιοσύνη. Και τι έγινε που ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών και δύο αγωνιστικές από την έδρα του; Τίποτα δεν έγινε. Δεν έβαλε κανένας μυαλό.

Τι λέμε; Τις αθλιότητες στο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού τις ξέραμε(!) πριν το παιχνίδι. Τις περιμέναμε, δηλαδή. Είναι μέσα στο πρόγραμμα και ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί τον Μάρτιο του 2012, για τις αλητείες των βάζελων στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Τι έγινε; Τίποτα δεν έγινε. Αυτοί είμαστε. Με ΠΑΣΟΚ, με ΝΔ, με Σύριζα. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Σεξουαλικό επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Αλαφούζου