Ο ΠΕΡΕΙΡΑ ΤΑ ΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ!

πηγή: Intime
 

Νόμος άγραφος του ποδοσφαίρου. Πρώτος υποψήφιος να τελειώσει είναι ο προπονητής όταν η ομάδα δεν τσουλάει. Φταίει, δεν φταίει αυτός θα την πληρώσει, ο προπονητής. Κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος ο Πορτογάλος...

Δεν είναι κουβέντες αυτές που βγάζει μπροστά στα μικρόφωνα ο Περέιρα. Δεν μιλάμε ότι ο επαγγελματίας το ρίχνει στις δικαιολογίες. Είναι κάτι χειρώτερο. Λέει κουβέντες που δεν πείθουν. Κανέναν.

Βασικό το επικοινωνιακό. Έχεις δίκαιο; Δεν φθάνει. Πρέπει να το περνάς στον κόσμο με τρόπο που να συμφωνεί ο άλλος. Έχεις άδικο; Μη δικαιολογείσαι με τρόπο που όλοι θα πουν ότι φταις.

Ο Περέιρα τα 'χει χαμένα. Δεν αισθάνεται σιγουριά στον Ολυμπιακό. Ψυχολογικά τον έχει ρίξει η απειλή της απόλυσης. Πλήγμα θα 'ναι γι' αυτόν. Άσε το οικονομικό. Πέραν απ' αυτό. Ας μη χάσει καπίκι. Αν τον σουτάρει ο Μαρινάκης «λερώνει» το βιογραφικό του. Τον χαμηλώνει ηθικά.

Κόλλησε η βελόνα. Ο Περέιρα και την παραμονή της ρεβάνς με την Ντνίπρο και μετά το 2-2 έλεγε τα ίδια. Δεν έχω χρόνο να δουλέψω με τους παίκτες. Βαρύ το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, δεν προλαβαίνουμε να αναπνεύσουμε από αγώνα σε αγώνα. Δεν λέγεται αυτό. Ο Περέιρα το λέει.

«Όταν έγινε το 1-0 η ομάδα έχασε τη συναισθηματική της ισορροπία» είπε ο Περέιρα. Γιατί; Φοβερά πράγματα. «Έχει να κάνει με την ελληνική νοοτροπία» εξήγησε ο Πορτογάλος. Είπαμε. Τα 'χει χαμένα. Από τους 13 που χρησιμοποίησε ο Ολυμπιακός στο 2-2 με την ουκρανική ομάδα Έλληνες είναι οι Σιόβας, Μήτρογλου, και ο Φορτούνης που μπήκε στο 65. Αυτοί οι δύο, διόμισυ παίκτες με την ελληνική νοοτροπία δηλητηρίασαν τη ψυχολογική ισορροπία του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Το λάθος του Μαρινάκη που οδήγησε στην καταστροφή