Η ΜΑΦΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

πηγή: Intime
 

Όπως αναμενόταν και ξέχνα τις μπούρδες που γράφανε και λέγανε οι περίεργοι της πιάτσας, ότι ο Αλαφούζος θα φτάσει στα άκρα, θα τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα με την αποχώρηση του Παναθηναϊκού, η πολυαναμενόμενη συνέντευξη ήταν απλά μια από τα ίδια.

Κι αυτό που είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας. Ότι ο μεν Αλαφούζος δεν έχει τα άντερα να φύγει από το πρωτάθλημα και ότι αυτά τα κάνουν ομάδες ελαχίστου ειδικού βάρους, όχι το μέγεθος Παναθηναϊκός.

Παρακάτω. Τι βγήκε από την έκτακτη συνέντευξη του προέδρου του Παναθηναϊκού, που μάζεψε κόσμο από συνεργεία τηλεοράσεων, δημοσιογράφους και λοιπούς παρατρεχάμενους. Η μαφία στο ποδόσφαιρο θα κτυπηθεί από τον Παναθηναϊκό και τον... Κοντονή. Αυτό είναι το συμπέρασμα.

Δυστυχώς. Η μαφία, η εγκληματική οργάνωση, το παρασκήνιο, η Παράγκα δεν καταλαβαίνουν τίποτα από κανέναν Αλαφούζο. Δυστυχέστατα. Αυτό έχει αποδειχθεί στην πράξη. Η συμμορία είναι πανίσχυρη. Και όσο φοβάται τον εξυγιαντή Αλαφούζο αλλά τόσο τα κάνει επάνω της από τις κυβερνήσεις της κάθαρσης και της εξυγίανσης.

Μη ξεχνάμε. Επί Σημίτη πρωθυπουργού και Φλωρίδη υπουργό είχε ξεκινήσει η Μεγάλη Σταυροφορία να εξαγνιστεί το πρωτάθλημα από την Παράγκα. Το αποτέλεσμα; Ούτε μια ημέρα φυλακής δεν έπεσε και στον δηλωμένο από τον ίδιον Παραγκάρχη, ούτε στους κομάντος διαιτητές που ήταν όργανα της Παράγκας.

Ο Κοντονής; Με το ανέκδοτο της διακοπής του πρωταθλήματος. Κάντε μας τη χάρη. Τραβάτε να κολλήσετε κανένα μπρίκι.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε ο Βαρουφάκης μπορεί στον Παναθηναϊκό