Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ

πηγή: Intime
 

«Δεν έπεσαν ποτέ οι δυο μολότοφ». Αυτό ειπώθηκε από τον Αλαφούζο εκτός πολλών άλλων στη έκτακτη συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ενημέρωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το δίκιο του.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Οτι υπήρχαν δυο μολότοφ στην εξέδρα και δεν χρησιμοποιήθηκαν; Οτι έπεσαν στο τερέν τα πάντα εκτός από μολότοφ; Και με πιο τρόπο αυτό το γεγονός της ύπαρξης ή μη μολότοφ αθωώνει τον Παναθηναϊκό;

Πώς βρέθηκαν στις εξέδρες όλα αυτά τα πυρομαχικά και μάλιστα σε ντέρμπυ υψηλής επικινδυνότητας που προϋποθέτει συσκέψεις, αυστηρά μέτρα ασφαλείας και πάσης φύσεως ελέγχους;

Να σου απαντήσω ή θα συνεχίσουμε τον χαβαλέ του Αλαφούζου που είπε ότι ο ταξίαρχος κύριος Αρκουμάνης είναι αντιπαναθηναϊκός; Θα σου απαντήσω. Επειδή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το επέτρεψε. Επειδή η κάθε ΠΑΕ και η κάθε διοίκησή της κάνει παιχνίδι με τους εγκληματίες της εξέδρας.

Σε αυτό που έχει δίκαιο ο Αλαφούζος είναι ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε σκανδαλωδώς στην υπόθεση με τη φωτοβολίδα που έφαγε ο Γλύκος και τη γλίτωσε με 7 χιλιάρικα. Και σε μερικές ακόμα υποθέσεις μπορώ να σου πω. Αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα, όχι αυτά με τη γαβροσύνη του Αρκουμάνη!

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης κάνει κουμάντο και στη Λεωφόρο