ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

πηγή: Fosphotos
 

Μεγαλοστέλεχος του Σύριζα είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι «Έχουμε πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό...». Πολύ σοβαρός και πολύ πολιτικοποιημένος ο σύντροφος που έθεσε το θέμα, είναι αλήθεια στο όρθιο, όχι στο τραπέζι της κυβερνητικής προβληματικής για τούτο και το άλλο πρόβλημα. «Θέμα του Παναθηναϊκού;».

Για μια στιγμή ο πρωθυπουργός σκέφθηκε ότι το κομματικό στέλεχος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Είμαι έτοιμος να αυτοκτονήσω από τις πιέσεις που δέχομαι σ' όλα τα μέτωπα, κομισιόν, δανειστές τη θηλειά στο λαιμό μου με τις υποσχέσεις που έδωσα προεκλογικά στον κόσμο και το χειρώτερο την εσωκομματική αντιπολίτευση, κι αυτός μου μιλάει για τον... Παναθηναϊκό;».

Κι όμως! Το στέλεχος του Σύριζα είχε υποχρέωση να «ενημερώσει», δηλαδή να δώσει στον σύντροφο πρωθυπουργό τις διαστάσεις και τις όποιες συνέπειες που πιθανόν να γεννηθούν με τον βαθμολογικό ευνουχισμό του Παναθηναϊκού.

Να, όμως, που ο Τσίπρας δεν ήθελε να δώσει συνέχεια. «Δεν με παρατάτε με τον Παναθηναϊκό...» είπε στον σύντροφο, του γύρισε την πλάτη και συνέχισε στον απερπάτιστο σ' αυτόν δρόμο προς το σκοτάδι. Και ο πρωθυπουργός έχει το δίκαιό του. Τα προβλήματα, τα εθνικά προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί δεν επιτρέπουν να διαθέσει χρόνο, σκέψη και ενέργεια με τις αλητείες των γηπέδων.

Διαβάστε ακόμα:

Ο μεγάλος φόβος του Μαρινάκη για τον Περέιρα