ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι κανένα παιδάκι. Μετά από μία πορεία σκληρής προσωπικής ζωής δεν υπάρχει περίπτωση να είναι... άλλος από αυτόν που πραγματικά είναι. Ούτε θα μακιγιάρει τη συμπεριφορά του, ούτε θα αλλάξει σκέψεις για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι. Αυτός που είναι. Αυτός που έχει δείξει ποιος είναι.

Μερικοί αφελείς θεώρησαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έκανε χιούμορ ότι φόρα παρτίδα στο Μακεδονία Παλλάς και σχεδόν μόλις είχε πατήσει στη Θεσσαλονίκη ο Χουμπ Στέφενς, παρουσία του Ολλανδού προπονητή ο Ρώσος μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε πει:

-Εγώ τους προπονητές τους αλλάζω σαν τα πουκάμισα. Αν δεν μου γεμίζει το μάτι ο προπονητής, τον έστειλα. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών, να τους σουτάρεις.

Πολύ σοβαρά τα έλεγε ο Ιβάν Σαββίδης. Σοβαρά και ανεύθυνα! Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση είχε διώξει τον Στέφενς. Αυτή είναι η ανευθυνότητα του Πόντιου. Και πολύ αργά κατάλαβε ότι ο Ολλανδός είχε απογοητευθεί από την καφενειακού τύπου λειτούργησε τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και η ανευθυνότητα του Σαββίδη «προδίδεται» όταν δεν ασχολείται σοβαρά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως το κάνει με τις άλλες επιχειρήσεις του.

Υπ' όψιν, σαν ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας στο Ροστώβ ο Ιβάν Σαββίδης είχε δείξει στην πράξη ότι δεν εκτιμά το επάγγελμα του προπονητή. Τον έχει αναλώσιμο για πλάκα. Προς τι η κουβέντα;

Αυτό που λέγαμε στην αρχή. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που είναι. «Οι προπονητές είναι σαν τον ανοιξιάτικο καιρό...» σχολίασε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο Ροστώβ. «Ο προπονητής μπορεί να εκδιωχθεί σε μια νύχτα» πρόσθεσε.

Είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Τον παίρνεις στα σοβαρά τον Σαββίδη; Ο κάθε προπονητής στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν θα κυττάει να κάνει δημιουργική δουλειά με αφεντικό ανίκανο να την εκτιμήσει, αλλά πως θα προετοιμάσει δικαιολογίες όταν έρθει η στιγμή της απόλυσής του.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγαλειώδες σχέδιο του Μαρινάκη