Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

πηγή: Intime
 

Αυτό που έχω πει. Το χειρώτερο είναι ότι ξευτυλιζόμαστε διαπλανητικώς. Γίνονται αυτά που γίνονται, στα γήπεδα της Ελλάδος κι εμείς οι μαλάκες σε δουλειά βρισκόμαστε. Τι λέει ο Αλαφούζος και ο Μαρινάκης, τι λέει ο κάθε περίεργος που τον διορίσανε υπουργό και πουλάει το παραμύθι του πως κάνει ό, τι κάνει για να... σιάξουν τα πράγματα.

Μας βλέπουνε, ρε! Τα όργια της Λεωφόρου στο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού τα κουσουμάρανε όλα τα κανάλια της γης. Σου λέω, λοιπόν, τι μπορεί να λέει ο καθένας σε όποια γωνιά του πλανήτη: «Καλά αυτοί στην Ελλάδα είναι ακόμα στα χρόνια αφρικανικής ζούγκλας...».

Κι εγώ το ίδιο θα πω αν δω τέτοια αίσχη όπως στη Λεωφόρο σε γήπεδο της Ουγκάντας, της Ονδούρας, του Αφγανιστάν.

Ο γιος της παίζει στον Ολυμπιακό και ρωτήθηκε η μητέρα του Χόρχε Μπενίτες, που η γυναίκα μένει στην Παραγουάη: «Εγώ και ο πατέρας του ανησυχούμε. Προσευχόμαστε στον Θεό να τον έχει καλά, να τον προστατεύει. Θα ήθελα να τον είχαμε κοντά μας, εδώ στην Παραγουάη, αλλά το παιδί κάνει καριέρα, δεν μπορούμε να επέμβουμε...».

Πήρες χαμπάρι; Ρεζίλι γίναμε μέχρι την Παραγουάη. Σα να μην ήρθε στην Ελλάδα ο Χόρχε να παίξει μπάλλα, αλλά στο μέτωπο πήγε να πολεμήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Σέβονται τον πατέρα του Αλαφούζου