ΣΑΒΒΑΣ: ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!

πηγή: Intime
 

Το να ενδιαφέρονται, λέω εγώ, από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται που πατάει ο Παναθηναϊκός είναι θεμιτό. Κι εγώ να ήμουν γάβρος αλλοίμονο να αδιαφορούσα για το τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Γιατί; Επειδή η Ιστορία με θέλει «ζευγάρι» εμένα τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό.

Η αντιπαλότητα με φτιάχνει. Με κρατάει υψηλά. Την πούτσησα αν ο απ' ευθείας και ισόβαρος αντίπαλός μου χάσει τα κυβικά του. Θα την πατήσω κι εγώ, θέλω, δεν θέλω. Νόμοι άγραφοι αυτοί. Η ανταγωνιστικότητα σε ντοπάρει, σε διατηρεί σε ετοιμότητα, απεναντίας με τον καιρό ναρκώνεσαι όταν κυκλοφορείς χωρίς ισάξιο αντίπαλο.

Για την περιβόητη υπόθεση δωροδοκίας σε βάρος του Παναθηναϊκού, επί Απόστολου Νικολαϊδη, στην ανακριτική επιτροπή απειλείτο απόφαση υποβιβασμού. Ο εκ των πέντε μελών της επιτροπής Γιώργος Ανδριανόπουλος ψήφισε υπέρ της απαλλαγής του Παναθηναϊκού κι έτσι γλύτωσε με ψήφους 3-2.

Και είπανε οι μαλάκες ότι ο αρχηγός της θρυλικής πεντάδας των Ανδριανόπουλων, ο Γεώργιος, πρώην δήμαρχος Πειραιά, υπουργός και πρόεδρος του Ολυμπιακού, χαρίστηκε στον Παναθηναϊκό. Λάθος! Ολυμπιακά είχε ψηφίσει ο Ανδριανόπουλος. Ξυπνήστε! Υποβιβασμός Παναθηναϊκού σημαίνει υποβιβασμός Ολυμπιακού.

Χωρίς να φορτίζει φανατισμό και αντιπαλότητα ειδικά από τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός θα έχει έλλειμμα να συντηρείται στην κορυφή. Να διεκδικεί την κορυφή. Να, γιατί δεν θα πρέπει να παρεξηγείται η δημόσια τοποθέτηση του Σάββα Θεοδωρίδη υπέρ του.. Παναθηναϊκού. Τι είπε ο 80χρονος αειθαλής αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός;

-Δυστυχώς, μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν υφίσταται Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, θα ξαναγίνει Παναθηναϊκός, κατά τον κύριο Σάββα, αν επιστρέψει ο Βαρδινογιάννης. Κι αυτό θα είναι καλό και για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγαλειώδες σχέδιο του Μαρινάκη