ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ!

πηγή: Intime
 

Αυτό θα κάνει ο Βαρουφάκης το 2017. Δεν μπορείς να το λες όταν δεν γνωρίζεις αν ο υπουργός οικονομικών θα παραμείνει στη θέση του. Όχι το 2016, αλλά αν θα τη βγάλει μέχρι το Πάσχα. Ούτε θα πεις τι θα κάνει σαν πρωθυπουργός μετά τις επόμενες εκλογές ο Σαμαράς. Δεν ξέρεις πότε θα γίνουν οι εκλογές κι αν ο Σαμαράς θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος στην ΝΔ.

Όταν, λέει, τελειώσει το πρωτάθλημα ο Χιου Ντάλας που πληρώνεται σαν αρχιδιαιτητής αλλά δεν είναι αρχιδιαιτητής, θα κόψει δέκα διαιτητές. Κι όμως το γράφουν σαν είδηση. Κάτι που δεν έχει γίνει, που δεν ξέρουμε αν ο Σκωτσέζος θα παραμείνει στο «πόστο» του, αλλά κι αν συνεχίσει να πληρώνεται ότι αυτός θα έχει λόγο στον πίνακα των διαιτητών.

Την είδηση θα στη δώσει ο αποδυτηριάκιας. Τη λίστα των διαιτητών θα την φτιάξουν τέσσερις ΠΑΕ! Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία. Ποιος αρχιδιαιτητής Έλληνας και ξένος! Δεν θα προκριθεί διαιτητής για τα παιχνίδια της σούπερ λίγκα αν δεν υπάρχει έγκριση για το κάθε κοράκι από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η δουλειά θα γίνει «ανεπίσημα», «εξωθεσμικά».

Διαβάστε ακόμα:

Μπράβοι φίλαθλοι σε δύσκολες αποστολές!