Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΑΚΑ ΜΕ ΑΕΚ!

πηγή: Intime
 

Όχι θα κωλώσει ο Μαρινάκης και δεν θα πάει στο γήπεδο για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ. Είχε, μάλιστα, προγραμματισμένο ταξίδι στη Νορβηγία και το ανέβαλε όταν έγινε γνωστός ο ορισμός της ρεβάνς με την ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη, 11 του μηνός.

Όπως νταηλίδικα πάτησε την Τούμπα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και έκανε προκλητικά τις βόλτες του στην Λεωφόρο, έτσι έχει προετοιμάσει τη «μπούκα» του στο ΟΑΚΑ. Δεν κατάλαβα. Να μη βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρόκριση;

Γιατί πήγε στη Λεωφόρο ο Μαρινάκης; Γνωρίζει ότι δεν έχει ομάδα. Δεν είναι κορόιδο να περίμενε στην κακή κατάσταση που είναι ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Το «σχέδιό» του, αν ήταν δυνατόν, να διακοπεί το παιχνίδι, να το πάρει στα χαρτιά.

Δεν έγινε αυτό, έγινε το άλλο. Είδαν οι βάζελοι τον Μαρινάκη με τα κιλά του και τους μπράβους του και παραφρόνησαν. Το έκαναν μπουρδέλο το γήπεδο. Αυτό ακριβώς που ήθελε ο εφοπλιστής. Η αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό που δεν πρέπει να είναι υπερήφανος για τη συμπεριφορά του κόσμου του.

Με την ΑΕΚ ο Μαρινάκης θα εμφανιστεί στον πάγκο στο Β' ημιχρόνιο. Μπουρδέλο να γίνει και το ΟΑΚΑ αν ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει, δεν προκρίνεται στο κύπελλο. Μιλάμε ότι και πρωτάθλημα να πάρει, που θα το πάρει ο Ολυμπιακός, η χρονιά θα είναι μαύρη για τον Μαρινάκη αν αποκλειστεί από την ΑΕΚ.

Καλό το παραμυθάκι μου; Το «σχέδιο Μαρινάκη» για να «χαλάσει» και το εκτός έδρας ντέρμπυ με την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Στο χορό του ζαλόγγου κάλεσε τις ΠΑΕ ο Μαρινάκης