ΣΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ 500.000 Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Αυτό εγώ δεν το καταλαβαίνω. Ο πρόεδρος της ομάδας να βάζει πρόστιμο στους παίκτες όταν δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα. Και τον προπονητή πρέπει να τιμωρεί η προεδράρα αλλά και τον εαυτό του. Μιλάμε σοβαρά, δηλαδή με επιχειρήματα.

Το περιβάλλον, το κλειστό περιβάλλον μιας ομάδας, της κάθε ομάδας είναι αποφασιστικός παράγων στην απόδοση των ποδοσφαιριστών. Τα αποδυτήρια για παράδειγμα, η μικροκοινωνία της κάθε ΠΑΕ πιθανόν να εμπνέει έναν παίκτη, όπως και να λειτουργεί αρνητικά. Ασφαλώς παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα του κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Γιατί να είναι μάγκας και άξιος συγχαρητηρίων ο πρόεδρος όταν οι παίκτες κατακτούν το πρωτάθλημα; Επειδή εξ ορισμού συντελεί στο καλό κλίμα της ομάδας ο μεγαλομέτοχος. Όπως, όμως, έχει, διότι πράγματι έχει μερίδιο στην επιτυχία η προεδράρα, έτσι του ανήκει και μερίδιο στην αποτυχία. Κρίνει, λοιπόν, ότι θα ξυπνήσουν τα αίματα με το πρόστιμο; Σύμφωνοι. Όχι μόνον στους παίκτες!

Για τον αποκλεισμό από την Ντνίπρο και την κακή επίσης εμφάνιση με την ΑΕΚ ο Μαρινάκης έριξε πρόστιμο 500.000 ευρώ στους παίκτες. Τους έκανε και μία κατήχηση, με την ευκαιρία. Ότι πρέπει οπωδήποτε να πάρουν το νταμπλ. Να τα πάρουν και τα τρία, δηλαδή. Πρωτάθλημα, κύπελλο και την πεντακοσαρού πίσω. Με το νταμπλ θα τους χαρίσει το πρόστιμο, όμως, ο Καραπαπάς αυτό να μην το πει στα μήντια, ούτε να το περάσει σα «διαροή».

Διαβάστε ακόμα:

Μπράβοι «φίλαθλοι σε δύσκολες αποστολές»