ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ

πηγή: Intime
 

Η αλήθεια είναι ότι η συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού με τους προέδρους Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού Αλαφούζο και Μαρινάκη κινήθηκε για μιάμισυ ώρα σε υψηλά επίπεδα ευπρέπειας. Τον εφοπλιστή και τον καναλάρχη τους χωρίζουν πολλά, αυτά που έχουν ειπωθεί ανάμεσά τους είναι τόσο βαρειά, που δεν υπάρχει καμμία διάθεση και από τους δυο να «τα βρούνε». Σε καμμία περίπτωση. Στο γραφείο του υφυπουργού, όμως, όλα κύλησαν πολιτισμένα.

Ο Κοντονής ήθελε πάρα πολύ αυτή τη συνάντηση, να πουλήσει σαν πολιτικός παλαιοκομματικός το παραμύθι του, ότι τους έκανα τις κατάλληλες συστάσεις, διότι η κυβέρνηση θέλει να ξέρει τάξη στο ποδόσφαιρο και δεν θα ανεχθεί παραβατικές συμπεριφορές κι άλλα τέτοια πολυμεταχειρισμένα.

Επειδή, λοιπόν, ο Κοντονής γνωρίζει τις.. διαφορές απόψεων των προέδρων των δύο δημοφιλέστερων ομάδων είχε φροντίσει να μην υπάρχουν στο τραπέζι της συζήτησης τίποτα εμφιαλωμένα νερά, τασάκια, ποτήρια, όποιο αντικείμενο εκσφεδονίζεται με το χέρι. Έλα, αστειεύομαι.

Και οι δύο πρόεδροι έδωσαν λευκή επιταγή, όσον αφορά τη συμπαράστασή τους σε κάθε προσπάθεια της πολιτείας για να αναβαθμιστεί ο χώρος. Ο Αλαφούζος δήλωσε ότι το τελευταίο που θα ήθελε ήταν να δυσφημείται το πρωτάθλημα και ότι οι καταγγελίες του θα κοπούν μαχαίρι αν πράγματι αποδώσει καρπούς η αναμενόμενη πολιτική παρέμβαση της νέας κυβέρνησης.

Ο Μαρινάκης σημείωσε πως αν μπούμε στη λογική ποια ομάδα ευνοείται στο πρωτάθλημα, τότε αυτή δεν είναι ο Ολυμπιακός.

Λησμόνησα να αναφέρω ότι οι Μαρινάκης, Αλαφούζος κάθισαν στο τραπέζι από την ίδια πλευρά, σε κάποια... απόσταση βέβαια, για να μην υποχρεώνεται ο ένας να βλέπει κατά πρόσωπο τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Ενοχος ο Παναθηναϊκός για την κυβέρνηση