ΑΜΥΝΕΣ ΧΩΝΙ ΣΤΟ 4-3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ - ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ψηφίζω κι εγώ, μάλιστα με τα δυο μου χέρια, τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά απ’ όσα είδα στο φιλικό ντέρμπυ Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 4-3. Τι ήταν αυτό, ρε! Άσε τους άλλους να λένε ότι ήτανε ματσάρα, ότι μπήκανε 7 γκολ, ότι είχε ανατροπές το έργο, ότι είχε θέαμα και άλλα τέτοια κουφά. Όλα αυτά που τα βλέπεις στα παιχνίδια γειτονιάς, στα τοπικά πρωταθλήματα που παίζονται τα πρωινά της Κυριακής από ομάδες καφενείων.

Δεν έχει ξαναγίνει, 7 γκολ στη Λεωφόρο όλα από τον άξονα! Τερατώδη τα λάθη από τις άμυνες δύο ομάδων που έφθασαν να διεκδικούν το πρωτάθλημα. Θα μου πεις, έχεις απαίτηση από τις ελληνικές ομάδες; Όχι, δεν έχω. Ε, τότε περιορίσου στη τρελλή χαρά του 4-3.

Λέω φιλικό το ντέρμπυ, όχι στημένο. Μην παρεξηγηθούμε. Δεν έχω ξαναδεί παιχνίδι κορυφής να μπαίνουν γκολ από το πουθενά και απότομα η μία ομάδα να παραχωρεί τη μπάλλα στον αντίπαλο. Τώρα παίζω εγώ, εσύ περίμενε μέχρι να έρθει η σειρά σου. Αυτό γινότανε. Έπαιζε ο Παναθηναϊκός και ξαφνικά αποσυρόταν από το ματς, και αυτό γινόταν στην συνέχεια από τον ΠΑΟΚ.

Ο οποίος ΠΑΟΚ με 7 επιθετικούς, αν είναι δυνατόν, ήθελε να κάνει παιχνίδι αντεπιθέσεων. Με πέντε μεσοεπιθετικούς δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να παίζεις επιθετικά. Με τρεις σέντερ μπακ ο ΠΑΟΚ και δύο πλάγιους αμυντικούς που έβγαιναν μπροστά ήταν επόμενο ο Παναθηναϊκός να βρίσκει κενούς χώρους και όχι αντίσταση. Λέω μία «λεπτομέρεια» για το πώς μπήκαν τα γκολ.

Διαβάστε ακόμα:

Μια στερεοφωνική νίκη της επίθεσης