ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

πηγή: Intime
 

Δεν θα γίνει τελικά ούτε σήμερα Κυριακή το ματσάκι Πανθρακικού-Ολυμπιακού και για να λέμε τα πράγματα όπως είναι δεν θα παίξει ο πρωταθλητής πριν εμφανιστεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό ήταν που ήθελε η σταχτοπούτα του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός, να αποφύγει την περιπέτεια στο επικίνδυνο γήπεδο της Κομοτηνής και τους πιθανούς τραυματισμούς.

Δεν έχει καμμία σημασία ποια είναι η αλήθεια, δηλαδή εάν πράγματι δούλεψε η σκέτη σκηνοθεσία στην ματαίωση προς το παρόν του αγώνα. Ερωτηματικά προκαλεί η μετάθεση από Κυριακή σε Σαββάτο, η αναβολή από Σαββάτο σε Κυριακή και η τελική απόφαση αλά... Κοντονή για την... επ’ αόριστον αναβολή. Σημασία έχει ότι όλη αυτή η ιστορία τρολάρει την δεδομένη καχυποψία σ’ όλες τις γειτονιές της ποδοσφαιρικής Ιερουσαλήμ. Ότι όλα ήταν στημένα. Και έτσι για πρώτη φορά στην Ιστορία δεν θα γίνει την επομένη ένα ματς λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αδιάφορα είναι αυτά που λέγονται από πλευράς Ολυμπιακού, όσο κι αν είναι αληθινά. Και μόνον ότι έφθασε να «απολογείται» ο Ολυμπιακός κι όχι ο Πανθρακικός και η σούπερ λίγκα το πράγμα μιλάει μόνο του. Αυτά που λέγονται από Ολυμπιακό είναι ότι ήθελε να παίξει με τον Πανθρακικό, να μην μείνει χωρίς παιχνίδι πριν την ΑΕΚ, και ότι... προβληματίζεται ο Περέϊρα επειδή η ομάδα δεν μπήκε σε ρυθμό αγωνιστικό.

Ένα είναι αυτό που αξίζει να σταθεί κανείς. Ότι η σουπερ ληγκ δεν είχε plan B, όπως ο Βαρουφάκης στο euro group, μια έτοιμη εναλλακτική λύση. Να παιχθεί το ματς σε άλλο γήπεδο στην περίπτωση που τελικά θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή του στην έδρα του Πανθρακικού.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη γκαντεμιά του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή